ALİ İHSAN YAVUZ HENDEK E TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili Ali İhsan Yavuz 7 Haziran genel seçimlerindeki çalışmalarından dolayı AK Parti Hendek İlçe Teşkilatına teşekkür etti.

ALİ İHSAN YAVUZ HENDEK E TEŞEKKÜR ETTİ


25. dönem millet vekili secilen Ali İhsan Yavuz ,Hendek Teşkilatındaki toplantıya  katılarak , Secim sonuclarını değerlentirdi . Yavuz ve Hendek Teşkilat mensupları seçimde Hendek , Sakarya ve Türkiye genelinde alınan oyların değerlendirmesini yaptılar . Hendek Teşkilatının kendi görüşlerini , Ak Partinin seçimlerde   eksikleri  Ali İhsan Yavuz a ilettiler .

Açık ara birinci parti olmamıza sevinemedik.

Yavuz: " Türkiye’nin 1. partisi olduk, diğer partilerin hayal bile edemediği oranda oy aldık ama Türkiye'nin koalisyonlarla yönetilecek olması sebebiyle açık ara birinci parti olmamıza rağmen fazla sevinemedik. Zira Türkiye geçmişte koalisyonlardan çok çekti. Önemli  sıçramalar hep  tek partiyle iktidar olunan süreçlerde gerçekleşti. İktidarımızın 13 yıldır Türkiye'yi başarıdan başarıya koşturması da bunun en güzel örneklerindendir.

Gereken dersleri çıkartmaya çalışıyoruz

Süreci değerlendiriyoruz. Gereken dersleri çıkartmaya çalışıyoruz. Her ne kadar Türkiye'nin koalisyonlarla yönetilecek olmasını arzu etmediysek de bu süreci inşallah silkinme, toparlanma ve milletimizle daha sıkı bağ oluşturma istikametinde avantaja dönüştürmek istiyoruz.

 AK Partinin kaderi Türkiye'nin kaderi; Türkiye'nin kaderi AK partinin kaderi olmuştur

AK Parti bu ülkenin çimentosudur. Türkiye’nin aydınlık yarınlarıdır. Milletimizin en önemli dayanağı, temel hak ve özgürlüklerin en müstesna savunucusudur. AK Partinin kaderi Türkiye'nin kaderi; Türkiye'nin kaderi AK partinin kaderi olmuştur. Siyasetimizi bu bilinçle yapmak durumundayız. Sorumluğunuzu bilinci içinde her bir AK Partili gece gündüz çalışacak ve elbirliği içinde inşallah Türkiye'yi yeni ufuklara taşıyacağız. Hendek teşkilatı çoktan bu bilince kuşanmış, seçimlerde en güzel katıyı ortaya koymuş ve çoktan yeni heyecanlar için kolları sıvamıştır. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

   Yavuz ,  ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile birlikte Hamitli Mahallesinde asfalt calışmalarını inceledi . Taziye ziyaretinde bulundular  . Gece 01 :30  Ankaraya gitmek için ilçeden ayrıldı .

 

  

 



Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 19:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184