Ali İnci Erenler ve Adapazarı’nda

Ali İnci seçim çalışmalarına Erenler ve Adapazarı ilçelerinde devam etti.

Ali İnci Erenler ve Adapazarı’nda

Ali İnci Erenlerde düzenlenen Sakarya Buluşması ve İstişare Toplantısına ve Adapazarı’nda Giresun Bulancaklılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Erenler programından

Vuslat Platformu tarafından Erenler’de düzenlenen Sakarya Buluması ve İstişare Toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanımızın Danışmanı, Uluslarası Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci ağabeyimizin “Bu Seçim Neden Dünyanın En Önemli Seçimi Olacaktır” konulu konuşmalarını dinledi.

Erenler Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, İlçe Başkanımız Erdal Köse ve teşkilatımızla birlikte esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla selamlaştık.

14 Mayıs'ta Necip Miletimizin bir kez daha en doğru kararı vereceğine inancımız tam söyleminde bulundu. Vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletti.

Giresun Bulancaklılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek hasbihal etti .

Adapazarı programından

İnci: “Necip Milletimiz Doğru Kararla AK Parti Diyecek”

Adapazarı seçim programını değerlendiren Ali İnci, “Adapazarı’mızda Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu ve dava arkadaşlarımızla birlikte sık sık kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde daha nice eserleri milletimizle buluşturmak için AK Kadrolar olarak sahadayız ve sahada olmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki necip milletimiz en doğru kararla bir kez daha AK Parti diyecek. İstikrar sürecek ve seçimleri en güzel sonuçlarla tamamlayacağız.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184