ALİ İNCİ EV TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci’nin ev toplantıları devam ediyor.

ALİ İNCİ EV TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR


Ahmet Akbal’ın evinde düzenlenen toplantıya katılan İnci, Allah’ın izniyle 30 Mart’ta tekrar belediyeyi alacak, Hendek’i yeni proje ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz dedi.

Yorulmadan çalışıyoruz

AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, Rasimpaşa Mahallesi’nde yaptığı konuşmada, seçime az bir zaman kaldığını ancak yorulmadan çalıştıklarını belirtirken, 30 Mart seçimlerine çok iyi hazırlanıyoruz. Tüm mahalle ve köylerimizde her kapıyı çalıyor, vatandaşlarımızı dinliyor, projelerimizi paylaşıyoruz. Halkımızın teveccühü bizleri son derece memnun ediyor. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta tekrar belediyeyi alacak, Hendek ilçemizi yeni proje ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz dedi.

Biz halkın içindeyiz

Başkan İnci sözlerine şöyle devam etti, Biz, ekonomiyi sadece göstergelerden, grafiklerden, dijital ekranlardan değil, sokaktan, çarşıdan, pazardan, ekonomik gelişmelerin sokağa, insanımıza yansımasından takip ediyoruz.

AK Partimizin ve Hükümetimizin 12 yıllık sürede, sizler için, sizleri rahatlatmak, sorunlarınızı çözmek, imkanlarınızı artırmak için, çok önemli adımları oldu. Bizlerde yerel yönetimler de sizlerle el ele vererek Hendek ilçemizi yaşanabilir bir ilçe olması için hep çalıştık, sizlerle istişare ettik. Sizlerden hiç kopmadık kapılarımız ardına kadar açıktı sizler de bizlere yüreğinizi açtınız. Bana bu hizmetleri yapma şansı verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.


Ayakları yere basan projeler konuşuyoruz

Hendek İlçesinin her noktasına hizmet götürdüklerini söyleyen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali İnci, Başpınar Mahallesine, 62 Evler Mahallesine, Yenimahalleye ne götürdüysek diğer mahallelerimize de aynı hizmeti götürmenin gayreti içerisin de olduk.

Bayraktepe, Hendek Gençlik Merkezi, Spor Salonu, Güreş Salonu, yüzme havuzu, bowling salonu gibi çalışmalar yaptık. İlçemizin en büyük sorunu olarak gördüğümüz Kentsel Dönüşüm bunu da Allah’ın izniyle seçim sonrasında bunu da çözeceğiz. Biz artık hizmetlerimiz arasında asfaltı, kaldırımı anlatmıyoruz. Sınırlarımız içerisin de olan tüm köy mahallelerimizin yolları yapılacak.

Köylerimizde 30 Mart’a kadar yapılmış olan eski yeni tüm evlerin ruhsatlarını ücret almadan vereceğiz. Yeraltı otoparkı, Çakallık Mesire Alanı, Belediye binası, Anadolu Efsaneleri Eğlence Dünyası, Bayraktepe’ye teleferik, gölet, Aile gelişim Merkezi yapacağız. Bu yapacaklarımızı 30 Mart’tan sonra başlayacağız çünkü belediye olarak proje ve planlama çalışmalarımızı tamamladık.

Bu çalışmalarımız kısa vadede yapacağımız çalışmalarımız orta ve uzun vadede yapacağımız çalışmalarımızın alt yapılarını yapıyoruz. Biz insanımız aldatmadan yapıla bilecek ayakları yere basan projeleri konuşuyoruz diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 20:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih filiz
fatih filiz - 10 yıl Önce

Baskanim helal olsun sana eksik olma baskanim helal

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184