Allah Başımızdan Eksik Etmesin

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara’da gerçekleşen 13.Büyük Kurultay’da yeniden Genel Başkanlığa seçildi.

Allah Başımızdan Eksik Etmesin

Kurultayda oyunu kullanan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Rabbim Genel Başkanımızı başımızdan eksik etmesin, vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Muhteşem Coşku

"İstiklal İçin Birlik İstiklal İçin Dirlik” diyerek Ankara Spor Salonunda gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) 13. Olağan Büyük Kurultayı büyük bir coşkuya sahne oldu. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, kurultaydan bir gün önce MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve kurultay delegeleri ile birlikte Ankara’ya giderek bir dizi temaslarda bulundu. MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP’li vekiller ve partinin üst kademe yöneticileriyle bir araya gelen Babaoğlu, bugünde Sakaryalı kurultay delegeleri ile birlikte salondaki yerini aldı.

Davetlilere Kovid Testi

Kurultaya katılan kısıtlı sayıdaki davetliler salgın tedbirleri kapsamında KOVİD-19 testinden geçti. Tedbirlerin en üst düzeyde tutulduğu kurultayda tek aday olan MHP lideri Devlet Bahçeli’nin konuşmaları ve tüm dünyaya verdiği mesajlar büyük alkış aldı. Seçimlere geçildiğinde ise tek aday olan Bahçeli, tüm delegelerin oyunu alarak yeniden genel başkan seçildi.

Oyunu Kullandı, Tebrik Etti

Oyunu kullandıktan sonra konuşan Başkan Babaoğlu, “13. Olağan Büyük Kurultay'ımızda Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli, tüm delegelerin oylarıyla yeniden MHP Genel Başkanlığına seçildi. Allah başımızdan eksik etmesin, Vatanımıza, Milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olsun. Davamızın peşinde liderimizin her daim emrindeyiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2021, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184