Alparslan Türkeş Dualarla Anıldı

Alparslan Türkeş'in vefatının 25. yıl dönümünde Hendek'te Kur’an-ı Kerim okutuldu, Dualar edildi.

Alparslan Türkeş Dualarla Anıldı

MHP Hendek İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanlığınca Alparslan Türkeş vefatının 25. Yıl dönümü amacıyla Hendek’te Kur’an-ı Kerim okutuldu, Dualar edildi ve programa katılan misafirlere İftar verildi.

MHP kadroları bir arada

MHP Hendek İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanlığınca Hendek otopark alanında bulunan Ramazan Çadırlarında düzenlenen programa MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, İl Yöneticileri, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İl Kadın Kolları KAÇEP Başkanı Elif Saral Uzun, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Yönetim Kurulu, MHP Hendek KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, MHP Hendek Belediye Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, Yönetimi ve misafirler katıldı.

Dualar Başbuğ için

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program yapılan Dualar ile sona ererken, Duaların ardından programa katılan misafirler ikram edilen iftariyelikler ile oruçlarını açtı.

İftar sonrası MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı ve beraberindekiler Muammer Sencer Caddesi üzerinde kurulan Ramazan çarşısı esnaflarını gezerek kısa süreli sohbetler gerçekleştirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184