Altay ve Taşkent’ten Hendek Ziyareti

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent Hendek’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Altay ve Taşkent’ten Hendek Ziyareti

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, CHP Sakarya İl Başkanı Cengiz Çiçek ile Millet İttifakı çeşitli İl ve İlçe Başkanları birlikte Hendek’te esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Seçimlerin kazananı yok, kaybedeni Erdoğan’dır

Ziyaretler sonrası CHP Hendek İlçe binasında partililerle bir araya gelen Altay, 14 Mayıs seçimleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede 14 Mayıs seçimlerinin bir kazananı yok ama kaybedeni Sayın Erdoğan’dır. Bizim Milliyetçiliğimiz Atatürk milliyetçiliği, milliyetçilikten bahsedenler Gaffar Okkan’ı öldürenlerle bir olmaz, onları meclise taşımaz. Bizim için PKK da, Hizbullah da, FETÖ’de eli kanlı birer terör örgütleridir.

Sandığa gidin, sandıklara sahip çıkın

Bu millet için yapacağımız çok şey var, inancımız yüksek diyen Altay, toplumun her kesimi için öncelikle refah sağlanması gerekli. Şimdi sizden son bir şey istiyoruz, sandığa gidin ve sandıklara sahip çıkın.

Türkiye artık ezilen insanlar yerine, mutlu insanlar ülkesi olacak. Helalleşeceğiz, kucaklaşacağız hep birlikte mutlu olacağız ifadelerine yer verdi.

Başarılar diliyorum

Değerlendirmeler sonrası Partililer ile kısa süreli sohbetler gerçekleştiren Altay, 28 Mayıs seçimlerinde tüm CHP teşkilatımıza ve üyelerimize başarılar diliyoruz ifadelerine yer vererek Partililer ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184