Arzu Akçalışkan Dur Durak Bilmiyor

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Arzu Akçalışkan, Karasu İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Arzu Akçalışkan Dur Durak Bilmiyor

Akçalışkan ilk olarak Muhammet Kara ve Buket Tural'ı iş yerinde ziyaret etti. Akçalışkan: "Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ümit Dikbayır'ın eşi Sayın Nigar Dikbayır, Karasu ilçe Başkanımız Sayın Hasan Sarıoğlu, İl ve İlçe Kadın Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte Karasu PDG Mühendislik firma sahibi Muhammet Kara ve Mimar Buket Tural’ı iş yerinde ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı PDG Mühendislik firma sahiplerine teşekkür ederim. #AzKaldı" dedi.

Yağmur, çamur demeden yollarda

14 Mayıs seçimlerinin sıradan bir seçim olmayacağını dile getiren Akçalışkan: "Teşkilat mensuplarımızla beraber 14 Mayıs 2023 seçimleri için yağmur, çamur demeden yollardayız, çalışıyoruz" dedi. Karasu İlçesinde Aziziye Mahallesinde ev ziyareti gerçekleşritiren Akçalışkan: "İYİ Parti olarak kapı kapı dolaşıyor, milletimizin günbegün artan sorunlarını dinliyoruz. Bu gün bizlere evlerinin kapısını açan Öncü ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Milletimizin huzura kavuşmasına #AzKaldı" diye belirtti.

"Pazarın gündemi belli"

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan İYİ Parti Sakarya Milletvekili adayı Akçalışkan, Sakarya ve ilçelerinin sorunlarını çözmek için büyük çaba göstereceğini dile getirdi. Karasu ilçesinde esnafları ziyaret ederek halk pazarında vatandaşlarla bir araya gelen ve Sakarya'nın marka şehir olduğunu belirten Akçalışkan: "Karasu pazarının gündemi belli. Ürünler ateş pahası. Esnafımız da mağdur, vatandaşımız da. Fakat umut var. #Azkaldı #SakaryaTarihyazacak" diye konuştu.

Kitre bebek sergisini ziyaret etti

Akçalışkan daha sonra Serdivan Agora Avm'de Karadeniz bölgesi yöresel bebek kiyaferlt sergisine katılım sağladı. Akçalışkan: "Serdivan Agora Avm de kurulan Karadeniz bölgesi yöresel bebek kıyafeti sergisine ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Kentin yöresel kıyafetleri bebeklerin üzerinde hayat bulmuş. Kadınlarımız geleneksel giyeceklerimizi geleceğe yansıtma adına çalışmalar yaptış. Kitre bebek üretimini devam ettirerek aile bütçelerine de katkı sağlıyorlar" diye konuştu.

Gençlerle bir araya geldi

Akçalışkan son olarak Serdivan ilçesinde gençlerle bir araya geldi. Akçalışkan: " Serdivanda gençlerimizin sohbetlerine katıldık. Gençlik her zamanki gibi bize moral ve güven aşılıyor. Var olsunlar. #Azkaldı#Sakaryatarihyazacak" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184