ATABEK, HENDEK’TEYDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Hendek’te ziyaretlerde bulundu.

ATABEK, HENDEK’TEYDİ


Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Hendek Kaymakamlığı, Hendek Belediyesi ve AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nı ziyarette bulundu.

Atabek’in, Hendek Belediyesini ziyaretinde Belediye meclis üyeleri, daire müdürleri de hazır bulundu. Başkan İnci, Atabek’i çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

Dünya standartlarının üzerine çıkmayı hedefliyoruz

Başkan İnci, Hendek Belediyesi’nin gece gündüz demeden çalıştığını belirterek “ Göreve geldiğimiz zaman belediyemizde hiç bayan çalışan yoktu. Şimdi çalışan bayan personel olduğu gibi meclisimizde bayan meclis üyelerimiz bulunuyor. Yoğun gayretle çalışıyoruz. Hedeflerimize doğru hızla ilerliyoruz. Belediye logomuzda da belirtiğimiz beş yıldızımız var. Şehircilik, eğitim, turizm, sanayi ve tarım olarak belirledik. Bu hedeflerimizde Dünya standartlarının üzerine çıkmayı hedefliyoruz. İlçemizde Türkiye’deki en büyük organize sanayinin ikincisi bulunuyor. Sanayimizde alanında söz sahibi büyük fabrikalar yatırım yaparak istihdam sağladı. İlçemizde işsiz insanımız yoktur. Nüfusumuz elli binin üzerinde olduğu için stratejik planımızı hazırladık “ Diyerek, Hendek’te yaşanan sel felaketinden dolayı bakanlığın Hendek’e vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Hendek’te çok güzel uyum ve birliktelik var

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Başkan İnci’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ederek “  Belediye başkanlarımızın çalışmalarına bakanlık olarak Ankara’dan destek veriyoruz. Bizler, bu memlekete ve bize güvenen insanlara hizmet etmek zorundayız. Bugün Hendek’i ziyarete geldik. Hendek’te çalışmalar üst düzeyde devam ediyor. Kaymakamlığımızı da ziyaret edip orada toplantı yaptık. Hendek’te o kadar çok proje ve çalışma var ki buda bizleri çok mutlu etti. Hendek’te çok güzel uyum ve birliktelik var. Başkanımızın verdiği bilgilerden çok etkilendim, profesyonelce çalışmalar yapılmış, kendisini ve ekibini tebrik ediyorum “ Dedi.

Daha sonra Hendek Belediye Meclis Salonu’nda toplantı yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184