AVM LER KAZANIYOR ESNAF BATIYOR

Bağımsız Türkiye partisi Adapazarı Belediye başkan adayı Mehmet Sağlam, esnafımızın yeniden ayağa kalkması için, Adapazarı belediyesi BTP yönetimine geçmeli ve derhal milli ekonomi modelinin esnaf projesi hayata geçirilmeli.

AVM LER KAZANIYOR ESNAF BATIYOR


Yerel esnafa sahip çıkılmalı ve AVM ler, geldikleri gibi gerisingeriye gönderilmeli.

AVM üzerinden köleleştirme

Adapazarına ekonomik manada hiçbir katkısı olmayan ve de olamayacak olan AVM lerin, esnafa verdiği zarar ise, kanı çekilmiş, bitkisel hayata mahkum edilmiş insan misali, esnafımız siftahsız dükkan kapatmaktadır. Bu adı konulmamışta olsa sistemli bir köleleştirmedir.

Peki, biz bu işi nasıl çözeceğiz.

Adapazarı halkı bize yetki verdiğinde, milli ekonomi modelinin, dar bölge yaygın kalkınma projesiyle, esnafımızı bulunduğu adresten ayırmadan, bu işi yerinde çözeceğiz.  Ve bu sistem Sakarya esnafının tamamına fayda sağlarken, ilimizde de,  bir tek işsiz bırakmayacaktır.

Yapılacak projelerden bir tiyo vermek gerekirse deriz ki, esnaf daha alırken kazanacak, Adapazarı halkıda yeniden yerel esnaftan alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşayacak.  Bu işi yapabilecek modelde kadroda hazır, bundan sonra karar verme yetkisi Adapazarı esnafımızda.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184