Aygüneş Bahçeli'nin Davetlisi Olarak Ankara'da

MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin davetlisi olarak Ankara’ya gitti.

Aygüneş Bahçeli'nin Davetlisi Olarak Ankara'da


3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle MHP Genel Merkezi Gün Sazak Konferans salonunda düzenlediği programa katılmak üzere Ankara’ya giden MHP Meclis Üyesi Yaşar Aygüneşberaberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Gürbüz ve Sezgin Akbulut ile birlikte MHP Genel Merkezinde MHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili M. Levent Bülbül’ü ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelliler vakıf ve dernekleri ile Türkiye Sakatlar Konfederasyonu, Engelliler Konfederasyonu, engelli spor kulüpleri ve MHP'li engelli belediye meclis üyeleriyle bir araya geldiği programa MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş’te katıldı.

Bahçeli katıldığı programda Engellilerin Türk toplumunun özel bireyleridir diyerek Tüm engelli vatandaşlarımızın bir telefon kadar yakınındayım. Sizin sorununuz benim sorunumdur, hepinize DEVLET sözü veriyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2018, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184