AYGÜNEŞ, BAL’I BOMBARDIMANA TUTTU

MHP Meclis Üyesi Basın Sözcüsü Yaşar Aygüneş, MHP Meclis üyeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan eski CHP Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Bal’ı yaptığı açıklamaları ile bombardımana tuttu.

AYGÜNEŞ, BAL’I BOMBARDIMANA TUTTU


Hendek’te faaliyet gösteren bir gazeteye açıklamada bulunan Bal’a cevap veren MHP Meclis Üyesi Basın sözcüsü Yaşar Aygüneş yaptığı açıklamada, 1986 Hendek Lisesinden mezun olduğumdan beri siyasetin içindeyim.

Yani siyaseti ve siyasetçileri iyi bilirim. Fakat ne hazindir ki son yıllarda ilçemizde “siyaset tilkileri” türedi. Bu siyaset tilkileri gerek kendi siyasi fikri gerekse farklı fikirlerdeki siyasi oluşumlara nifak sokmak ve bundan beslenmeyi adet edindiler. Hele hele bu doğrultuda bir-iki piyon bulmaya görsünler. Hemen dereyi bulandırmak adına bu piyonlarını ortalığa salarlar ve perde arkasından keyif alırlar.

Hendek’te yayın yapan bir gazeteye beyanat veren CHP Sakarya milletvekili adayı Ayhan Bal, MHP meclis üyelerinin muhalefet görevini layıkı ile yapmadığını ileri sürerek aslı astarı olmayan iftiralarda bulunmuştu. Ben de MHP Meclis grubu basın sözcüsü olarak gerekli cevabı verdim. Fakat gel gör ki benim cevaplarımı “algı yönetme” diyerek sayın Bal tekrar beyanat vermiş. Bu kez “Tekke düştü kel göründü” başlığı ile yine kulaktan dolma bilgilerle yada “siyaset tilkileri”nin istediği gibi karşı açıklamalarda bulunmuş.

Ben Ayhan Bal’ı 35 senedir tanırım. Yaptığı son açıklamaların hiç birisi kendi fikri olmadığı alenen bellidir. Zira 35 yıllık arkadaşına basın sözcüsü şeklinde değil de, ismiyle hitap edecek kadar candandır. Yoksa ben mi yanlış tanıdım. Toplama bilgilerle saldırıya geçmiş. “Biz meclis toplantılarına gelmiyoruz ama orda olan biteni biliyoruz” diyor Bal. Bende soruyorum bilgi kaynağın ne? Neymiş biz hiçbir şey yapmıyormuşuz, bak-bak-bak.

Sen “köylü milletin efendisidir” diyen Atatürk’ün partisinden aday ol, fakat Hendek köylüsünün içme suyunu ucuz içmesine vesile olan, SASKİ ile pazarlık yapıp su fiyatlarını düşürten MHP meclis üyelerini bir şey yapmamakla suçla. Gerçi Hendek CHP teşkilatındaki kimse seni partisinden kabul etmiyor da. Biz nezaketen öyle diyelim.

Ayhan Bal efendi bilmiyor ki sosyal devlet nasıldır ne iş yapar.

Hendek’te yapılan engelli cep parklarını ve Belediye binasındaki asansörü kim yaptırdı onu da bilmezsin.

Senin kimlerin kayığına binip bu açıklamaları yaptığını da iyi biliyorum ama neyse.

Gelelim malvarlığı sorguna; sana hodri meydan diyorum Sayın Ayhan Bal. Yaşar Aygüneş’in seçildiği günden bu güne kadar mal varlığında artış olduğunu, yada boğazından haksız bir lira geçtiğini ispat edersen o gün istifa eder senden özür dilerim. Fakaaat ispat edemezsen senin benden özür dilemen gerekir. Hadi bakayım göreyim endamını?

Ayrıca HGM’nin işletmesi ile salladığın konuda da ihaleye çıkarılan bir yerin alınmasında ne sakınca var. Yada şöyle sorayım sen ihaleye girmek istedin de seni sokmadılar mı? Yada ticaretle uğraşan biri meclis üyesi olunca ticaretini bitirecekmi? Ayrıca bahsettiğin yerin ihalesini alan kaç kişi? Bu kişileri tanıyormusun?

Ayrıca sana cevap verdim diye, yavuz hırsız evsahibini bastırır misali karşı saldırıya geçmekle MHP karakteristik yapısını birkez daha ortaya koydu demişsin. Sayın Ayhan Bal efendi MHP’nin karakteristik yapısını anlamanı senden zaten beklemiyorum. Bilmelisin ki MHP bu ülkenin son kalesidir. Bende senin siyasi görüşünün ne olduğunu bilsem sana o konuda da cevap verirdim amma maalesef sadece vatandaş Ayhan’sın.

Şimdiii bir kaç soruda ben sana sorayım Ayhan efendi.

1- Sana bu açıklamaları yaptıran ve seni manşete taşıyanlar ne kadar arkanda duracak?

2- Milletvekilliği seçimlerinde gerek sıralama olarak gerekse bir Hendek’li olarak Hendek’ten aldığın oy sonrası sen özeleştiri yaptınmı? CHP’nin oylarını çıkarırsan şahsına kaç kişi oy vermiştir?

3- Gündemde kalmak adına yaptığın bu açıklamarla hedefin 2019 belediye başkanlığı seçimimidir?

4- Hangi partiden aday olacağın bellimidir? CHP Teşkilatının seni kabul etmediği doğrumudur?

5- “bizler meclisin takipçisiyiz” dediğin, sizler kimsiniz?

6- Siyaseti hizmet aracı olarak gördüğünü söylemişsin. Hendek için yaptığın bir tane hizmetin varmıdır?

Evet sayınBal biz bu ilçede siyaseti ne için yapanları, hizmet için deyip karunlaşanları çok gördük. Sen Hendek dışında yaşarken biz bu karunlarla bu ilçe menfaatine her türlü mücadeleyi verdik. Vermeye de devam ediyoruz.

Son olarak sizinle ilgili yazıp size prim yaptırmamak adına hakkınızda ve akıl hocalarınız hakkında bundan sonra yazmayacağımı bilmenizi isterim. Zira Hendek halkı sizi de iyi biliyor, bizi de İfadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 16:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ekrem kodaman
Ekrem kodaman - 8 yıl Önce

10 numara 5 yıldız dilimin ucunda bekleyen ne varsa hepsini söylemişsin arkadaş ağzına diline gönlüne sağlık,bunların zihniyetinde perde arkasından plan yapmak iş çevirmek siyasi kimlikleri ile özdeşmiştir..

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184