Aygüneş Teşkilat ve Basınla Buluştu

MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Yaşar Aygüneş, MHP Hendek Teşkilatı ve Basın ile bir araya geldi.

Aygüneş Teşkilat ve Basınla Buluştu

2019 Yerel Seçimlerinde Hendek Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilen ve istifa ederek 2023 Genel Seçimlerinde MHP’den 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olan Yaşar Aygüneş, Partililer ve Hendekli Gazeteciler ile bir araya geldi.

MHP Hendek İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Yönetimi, MHP KAÇEP Başkanı Zübeyde Gürbüz ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Partililer ve Hendekli Gazeteciler katıldı.

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı konuşmasında, Yıllardan beri ocaklarımızda partimizde bu davanın her yanında emek vermiş bir abimiz bir büyüğümüz komşumuz milletvekili aday adayımız için buradayız dedi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu konuşmasında, Dava arkadaşım yol arkadaşım çocuk yaşımızdan beri zan zaman ağabeylik zaman zaman reislik   zaman zamanda yol arkadaşlığı yapan değerli dostum Yaşar Aygüneş’i aday adaylığı açıklaması için toplanmış bulunuyoruz.

Ben öncelikle teşkilatımıza ilçemize davamıza ve kıymetli dostum Yaşar Aygüneş’e ve onun değerli ailesine bu müracaatın hayırlı uğulu olmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum dedi.

MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Yaşar Aygüneş konuşmasında, Cumhuriyet’in 2. Yüz yılında tarihi önem arz eden bir seçime giriyoruz bize bu seçimde birey olarak yeni atılacak olan temelde bir kum tanesi olmak için bu yola çıktık.

Rabim ülkemizi Muzaffer eylesin, Rabim Cumhur ittifakını Muzaffer eylesin dedi.

Yaşar Aygüneş kimdir?

1970 yılında Trabzon İli Sürmene İlçesinde dünyaya geldim. 1975 yılında Sakarya ili Hendek İlçesine göç ettik. İlk, Orta ve Lise tahsilimi Hendek İlçemizde yaptım. İlçemiz Yenimahalle ve Hendek Ülkü Ocakları Başkanlığı görevlerinde bulundum. Yaklaşık 20 yıl MHP İlçe Yönetiminde görev aldım. 9 yıllık Hendek Belediyesi Meclis Üyeliği görevimden 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa ettim. Evli, 2 Erkek, 1 Kız olmak üzere 3 çocuk babasıyım.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184