AYHAN BAL BASIN AÇIKLAMASI

CHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ayhan Bal Basın açıklaması düzenledi.

AYHAN BAL BASIN AÇIKLAMASI


CHP Sakarya İl Teşkilat Binasında gerçekleşen basın toplantısına, CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Müzeyyen Topçu Tan, CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak ve Yönetimi, CHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nevin Şeşen Kuru ve Yönetimi ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

Özgeçmişi ve Siyasi geçmişi hakkında bilgiler vererek Partililere kendisini tanıtan Bal, Hedefleri ve Milletvekili Adaylığı hakkında bilgiler verdi.
CHP bize dededen yadigâr

CHP’nin bir Aile mirası olarak devam ettiğini dile getiren Bal, Dededen kalma bir Aile kültürümüz var. Devrimci bir Aile yapısından, Devrimci bir Kültürden gelen ve Sol ideolojiyi yaşayan bir Ailenin oğluyum diye konuştu.

Bu bir Kurtuluş mücadelesidir

Bal, yapılacak olan seçimlerin bir Siyasi Partinin seçimi olmadığını, bir Kurtuluş mücadelesi olduğunu söyleyerek, Ulusal birlik ve beraberlik için, yaşam alanlarımızı ve ilkelerimizi geri almak için, onurlu bir yaşam ve Demokrasi için CHP diyoruz.

Partimiz bünyesinde bazı çalkantılar olsa da, çok küçük şeyler büyütülse de CHP’nin gücüne inandığım için Sakarya’dan aday oldum diye konuştu.
Tarih bunu da yazar

İlk aday toplantımda kendi bölgemden 20 bin oy alacağım, Sakarya’da da CHP 3 olur dedim beni eleştirdiler. Göreceksiniz, CHP Sakarya’da 40 yılda 1 çıkardı ama 45 yılda 3 çıkarır ben böyle görüyorum diye konuştu.

Kaybetmeyi sevmiyorum

Sporcu kişiliği hakkında bilgiler veren Bal, sporcu olduğum için kaybetmeyi sevmiyorum. İyi bir koşucuyum ve kısa mesafe koşularını sevmiyorum. Bu mücadele, uzun soluklu bir mücadele. Herkes soluğu yettiği kadar, bizim görevimiz de Sakarya’ya hizmet etmek diye konuştu.

Sakarya 25 yıldır şantiye

Toplantıya geç katıldığı için Partililerden özür dileyen Bal, Sakarya 25 yıldır şantiye halinde. Şehir merkezinden buraya 27 dakikada gelemedik. İşte bu yüzden Milletvekili adayıyım diye konuştu.
Sakarya’nın Kurtuluş Savaşına ihtiyacı var

Herkesi kurtardılar, Sakarya’yı kurtaramadılar. Sakarya’nın Kurtuluş Savaşına ihtiyacı var. Sakarya Meydan Muharebesini bir daha vermemiz lazım. Sakarya Depremde yıkılmış ama kurtulamamış, inşaatı bitmedi diyerek tepkisini dile getirdi.

Ülke gündemi hakkında değerlendirmeler yapan Bal, toplantıya katılan tüm Partililere teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

Toplantı sonrasında tebrikleri kabul eden Bal Partililer ile birlikte Parti binası önünde toplu fotoğraf çekildi.


Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184