Ayvaz Sahayı Karış Karış Geziyor

Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz, Yeni Mahalle’de Esnafları ziyaret etti.

Ayvaz Sahayı Karış Karış Geziyor

Yeniden Refah Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz beraberinde Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyesi Aday Adayları ile birlikte Yenimahalle’de Esnafları ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

Adaylık açıklaması sonrası vakit kaybetmeden saha çalışanlarına başlayan Ayvaz, Esnaflarla karşılıklı fikir alış verişleri yaparken, Yerel Seçimlerde Yeniden Refah Partisi olarak destek beklediklerini ifade etti.

Şehrine Sahip Çık, Esnafa Sahip Çık

Milli Görüş Belediyeciliği’nin Ahlaklı Belediyecilik anlayışı olduğunu belirten Ayvaz, Şehrimize sahip çıkacağız, Esnafımıza sahip çıkacağız, herkese eşit ve adil hizmet verebilmemiz için sizlerin desteği gerekiyor. Ahlaklı Belediyecilik için Yeniden Refah Partisi diyor, desteğinizi bekliyoruz ifadelerine yer verdi.

Milli Görüş Belediyeciliği

Saha çalışmalarında Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz’ı yalnız bırakmamayan Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın Esnaflara selamlarını ileterek Yeniden Refah Partisi ve Milli Görüş Belediyeciliği hakkında bilgilendirmeler yaparak Hendek’in Refahı için Milli Görüş diyoruz ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemil gureli
Cemil gureli - 3 ay Önce

Yolun açık olsun sayın Menderes ayvaz kocaeliden selamlar olsun.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184