AZAK, BERAT KANDİLİ VE ENGELLİLER HAFTASI DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak Berat Kandili ve Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı.

AZAK, BERAT KANDİLİ VE ENGELLİLER HAFTASI DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI


Azak Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, Ramazan ayına yaklaştığımız bu günlerde, herkesin birbirine saygı ve sevgi ile yaklaştığı, emeğin değer bulduğu, her türlü ayrışmanın ve toplumsal kutuplaşmanın, ötekileştirmenin son bulduğu,
birlik ve beraberliğimizle sorunları çözeceğimize olan inancımla Hendek’li hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Berat Kandilini kutlarım.

Reyhan AZAK

CHP Hendek İlçe Başkanı   

Azak Engelliler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, Ülkemizde ve Birleşmiş Milletlere üye ülkelerde Engelliler Haftası 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanmaktadır.Engelliler Haftası, engelli yurttaşlarımızın ve ailelerinin yaşadığı sorunlarının gündeme getirilmesi, çözüm üretilmesi ve toplumsal duyarlılığın arttırılması bakımından büyük önem taşımaktadır.

Engelleri aşılmaz olarak görenlere en büyük cevap, engellilerin başarılarıdır. Toplumun her kesiminden başarıyı yakalamış engelliler, söylenecek sözlerden daha etkilidir, engellerin başarmak için engel olmayacağının kanıtıdır.

Ulaşım, eğitim, istihdam, sağlık ve daha karşılaştıkları bir çok sorunu değerlendirdiğimizde engelli yurttaşlarımızın hak ettikleri hizmetlerde bir çok eksiklikler olduğunu görüyoruz. Engelli yurttaşlarımız korunması gereken bireyler olarak değil, eşit bir yurttaş olarak toplumdaki yerlerini almalıdırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle engelsiz bir Türkiye ve sosyal devlet anlayışının hüküm sürdüğü yarınlara olan inancımla tüm zorlukları aşma kararlılığına sahip engelli yurttaşlarımızı yürekten kutluyorum.

Reyhan AZAK

CHP Hendek İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184