AZAK,23 NİSAN VE MİRAÇ KANDİLİ MESAJI YAYINLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Hendek ilçe Başkanı Reyhan Azak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Miraç Kandili Nedeniyle Mesaj Yayınladı

AZAK,23 NİSAN VE MİRAÇ KANDİLİ MESAJI YAYINLADI
Azak Mesajında,  97 yıl önce bugün halkımız yurdun her yanından temsilcilerini Ankara’ya göndererek TBMM’yi kurdu. Bu yüce meclis işgale ve emperyalizmin işbirlikçilerine karşı büyük bir mücadele başlatarak büyük bir zaferin kazanılmasını sağladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulmasıyla ulusal egemenliğimizi pekiştirdiğimiz 23 Nisan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği mutlu günümüzdür.

23 Nisan, halkımızın, çocuklarımıza verdiği değerin ve güvenin en büyük göstergesidir. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle Türk milletinin yarınlarını kuracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisinde emeği geçen tüm üyelerin ve milli mücadeleye destek verenleri saygı, sevgi ve rahmetle anar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutlarım.

Reyhan AZAK

CHP Hendek İlçe Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak Miraç Kandili Mesajı Yayınladı

Azak Mesajında,  İslam dini güzel ahlakı doğruluğu, dürüstlüğü, sevgiyi ve saygıyı esas almıştır. Ancak son yıllarda komşumuz olan Müslüman ülkelerde yaşanan olaylar bizleri derinden yaralamaktadır. Bu üzücü olayların bitmesi temennisi ile, gönülleri yumuşatan, kardeşliği ve barışı pekiştiren Miraç Kandilini idrak ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Hendek’li vatandaşlarımızın Miraç Kandilini kutlar bu gecenin uzlaşıya, hoşgörüye, insanca yaşamaya vesile olmasını dilerim.

Reyhan AZAK

CHP Hendek İlçe Başkanı

 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2017, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184