BABAOĞLU 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

BABAOĞLU 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI


MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle yayımladığı mesajında “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, bilindiği üzere kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu bir yaşam sürme özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak tüm dünyada coşkuyla kutlanmaktadır.

İstiklal mücadelesi döneminden bu yana Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamımızın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın fedakarlıkları göz ardı edilemez.

Doğumdan ölüme, yaşamımızın her anında varlıklarını hissettiğimiz, varlıkları ile onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda her türlü desteklerini esirgemeyen, bizleri eğiten, bizlere öğreten kısacası bizleri biz olması yolunda her türlü destek ve şefkati karşılık gözetmeksizin veren fedakar, cefakar, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’ in "Cennet annelerin ayakları altındadır" hadis-i şerifi ile cennetin müjdecisi övgüsüne mazhar olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.


Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184