Babaoğlu Çölyak Hastalarını Dinledi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Çölyak hastaları ve Ailelerinin sıkıntılarını dinledi.

Babaoğlu Çölyak Hastalarını Dinledi


Büyük Birlik Partisi Hendek Seçim Bürosunda Çölyak’lılar ile bir araya gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Çölyak Hastaları ve Aileleri ile sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

Çölyak hastaları için büfe yapılabilir

Çölyak Hastalarının Aileleri özellikle ürünler konusunda büyük zorluklar yaşadıklarını, en azından Okul kantinlerinde çocukların ihtiyacının giderecek şekilde ürünlerin bulunmasını isteyerek taleplerde bulundular.
Çölyak’lıları dinleyen Babaoğlu bu konuda çalışma yapacaklarını ifade ederek, taleplerinizi dikkate alacağız. Hatta İlçe merkezinde Çölyak’lıların yararlanacağı bir büfe yapmanın çalışmasını da gerçekleştirebiliriz diye konuştu.

Yoğunluğunuza rağmen zaman ayırdınız

Eski Çölyak Derneği Başkanı Sevda Akçay’da Çölyak’lılar adına yaptığı konuşmasında, bu yoğunluğun içinde biz Çölyak’lıları kırmayıp davet ederek sorun talep ve isteklerimizi bire bir dinlediniz. Çölyak’lı çocuklarımız için ilerideki zamanlarda çözüm odaklı birçok fikir için kendisinin değerli sözlerini de almanın mutluluğu içerisindeyiz. Çölyak’lı Ailelerimiz adına sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184