Babaoğlu, Din Görevlileri Ve Ailelerini İftarda Ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün de katıldığı iftarda din görevlileri ve ailelerini ağılayan Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, “Allah birliğimizi daim etsin” dedi

Babaoğlu, Din Görevlileri Ve Ailelerini İftarda Ağırladı

Başkan Babaoğlu’nun, Hendek Müftüsü Mürteza Gür’ün yanı sıra müftülük personeli, imamlar, müezzinler ve ailelerine yönelik ‘Din Görevlileri İftar Programı’ daveti ilgi gördü.

Aşk-ı Ala Düğün Salonu’nda düzenlenen programda, AK Parti İlçe Başkanı Adem Öz, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, kadın kolları ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları da yer aldı.

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Başkan Babaoğlu ile beraber salonu dolduran davetlilerle yakından ilgilenirken, programda yaptığı konuşmada ise “Ramazan’ın bereketi, huzuru sofralarımızdan, ailelerimizden ve Türk İslam coğrafyasından eksik olmasın İnşallah.

Siz kıymetli din görevlilerimizle bu akşam burada bulunmaktan, ibadet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Rabbim, niyetlerimizi, oruçlarımızı kabul etsin” dedi.

Başkan Babaoğlu ise “Ramazan’ımız mübarek olsun. Davetimize icabet etmenizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin” ifadesini kullandı.

İmamların teravih namazı için görev yaptıkları camilere yetişmeleri için program kısa tutulurken, Bülbül ve Babaoğlu, program sonunda davetlileri kapıda uğurladı.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
hüseyin erdoğan
hüseyin erdoğan - 2 ay Önce

sayın başkanım.önce bize yaşamı ve eğitimi öğreten öğretmen ve hocalarımızı davet etmeniz çok daha anlamlı olmazmıydı.slamlar..

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184