Babaoğlu Dosyasını Teslim Etti

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Aday Adaylığı dosyasını teslim etti.

Babaoğlu Dosyasını Teslim Etti

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 2024 Yerel Seçimleri için Aday Adaylığı dosyasını MHP Genel Merkezine teslim etti.

Beraberinde MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı ve Parti Yöneticileri ile birlikte Aday Adaylığı dosyasını Genel Merkeze teslim eden Babaoğlu hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Karşılama töreni

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, “İlçemizin Saygıdeğer Basın Mensupları; MHP Genel Merkezine adaylık başvurusunu yapan Üretken Belediyecilik anlayışı ile ilçemize hizmet eden Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’nu bu akşam teşkilatımızda karşılayacağız. Saat 19:00’da yapılacak olan bu büyük buluşmaya tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2023, 02:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmutbeyli
Mahmutbeyli - 6 ay Önce

Bu seçimde işi çok zor

Emekli
Emekli - 6 ay Önce

Geçen günlerde pazaryerinde bulunan yere gittim tamda seçim üzeri belediyeye yani Hendek’likere ait köylerde tam 100 milyonluk yerler satılıyor.Yazıktır günahtır.Seçime kısa süre kalarken bu yerlerin satılması kötü ve kasıtlı br niyettir.Bundan dolayı bir Hendekli olarak kızgınız.

Yalçın bahadır
Yalçın bahadır - 5 ay Önce

Hendek merkezde oturuyorum mahallemiz çamurdan geçilmiyor 2 senedir 80 defa belediyeye gittik bi yol yapılsın diye ama malesef yapılmadı hizmet yok hendeğin hiç bir yerinde inşAllah İRFAN PÜSKÜLLÜ gelirde hizmete devam eder herkes rahatlar

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184