Babaoğlu Gençlere Böyle Seslendi

Sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile gençlere seslenen Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Seninle el ele verip oluşturacağımız yeni vizyon ve sinerjiyle daha güzel yarınları birlikte inşa edeceğiz.

Babaoğlu Gençlere Böyle Seslendi

Seninle her engeli aşar, zafer meşalelerini yakar, birlikte daha güçlü işler başarmaya devam ederiz” dedi.

Başkan Babaoğlu, sosyal medyada büyük beğeni gören paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Hendek’te doğup, büyüyen ve bu şehri 5 yıldır yöneten bir ağabeyin olarak sana hitap ediyorum. Bilmeni isterim ki; senin enerjin, motivasyonun, fikirlerin ve umutların, Hendek’imizi geleceğe taşıma yolunda yaptığım her çalışmada bana moral verip, ilham kaynağı olmaktadır. 

Büyük Türk Milletinin bir ferdi olarak şehrin, ailen ve kendin için asla umutsuzluğa kapılmamanı istiyorum. Bu ülkeyi gençlere emanet eden Büyük Atatürk, “Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur” sözleriyle bizlere bugünleri işaret etmiştir.

Yapay zekaya geçiş yaptığımız bu dijital çağda beklentilerinin farkında olduğumu ve seni çok önemsediğimi özellikle ifade ediyorum. Seninle el ele verip oluşturacağımız yeni vizyon ve sinerjiyle daha güzel yarınları birlikte inşa edeceğiz.

Kimseyi görüşünden, düşüncelerinden ve özellikle alfabetik kategorilere ayrılmış yaş tarzına göre değerlendirmiyor, bunu asla kabul etmiyorum. 

Milli ve manevi değerlerimize bağlı kalarak; fikir ve özgürlük alanlarına sonsuz saygı duyuyorum. 2019 yılından bugüne kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, dışlamadan ve bölmeden; yeni Hendek’te sağladığımız barış, kardeşlik ve huzur ortamının devamı için canla başla çalışmaya devam edeceğim.

Türkiye Yüzyılında teknolojiyle, bilimle, kültürle, sanatla, doğayla, sporla ve eğitimle gelişen bir Hendek için ağabeyin Bizim Turgut olarak ben yeniden bir yola çıkıyorum.

Sevgili kardeşim; 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde demokrasimize büyük bir katkı sunarak, sandıkta oyunu kullanacaksın. Yaşadığın kentte söz sahibi olmak, hayallerine kavuşmak, düşüncelerinin gerçeğe dönüşmesi yolunda en değerli hazinemiz olan sen; sevgin, inancın ve azminle parlak istikbalimizin mimarı olacaksın.

Büyük sorumluluklarımızın bilincinde, sandıkta vereceğin ilk oyunu ağabeyin Bizim Turgut’tan yana kullanmanı ve seninle birlikte ustalık dönemini başlatmaya katkı sunmanı rica ediyorum.

Ben biliyorum ki; Türk Gençliği her zaman aklın ve bilimin yolunda kararlılıkla yürümeye devam edecektir. Bu güçlü yürüyüşte seninle yan yana olmak istiyorum.

Işıl ışıl parlayan gözlerinle bana inan ve güven. Seninle her engeli aşar, zafer meşalelerini yakar, birlikte daha güçlü işler başarmaya devam ederiz. Benim en büyük gücüm sensin. Bunu sakın unutma. Seni her daim çok seviyorum. Kendine çok iyi bak, görüşmek üzere.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184