Babaoğlu Hendeklilere Böyle Seslendi

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, seçim öncesi son mesajında “Gelecek yüzyıla hitap edecek olan güçlü projelerle, hedeflerimize yönelme ve tarihin akışını değiştirme vakti geldi.

Babaoğlu Hendeklilere Böyle Seslendi

Pazar günü yapılacak olan ve milli iradenin tecelli edeceği seçimlerde tüm hemşehrilerimi sandığa gitmeye davet ediyorum” dedi.

Sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoyla Hendek seçmenine seslenen Babaoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Benim Büyük Ailem, Benim güzel Hendek’im. Bana yetki verdiğiniz 2019’dan bugüne; Biz hep bir olduk, beraber olduk. Kucaklaşarak bu zorlu yolculukta daha güzel yarınlar için mücadele ettik. Kurucu değerlerimizden taviz vermeden, hayallerimizin etrafında bütünleştik.

Sadece Hendek’in Menfaatini Düşündük

Büyük işlere imza atıp, umutlarımızı güçlendirdik, şehrimizi güzelleştirdik. Modern şehircilik anlayışı ile rekor kıran işlere imza attık. Her alanda inşa ve ihya sürecini başlattık. Birilerinin değil sadece Hendek’in menfaatini düşündük. Her bir anımızı eser ve hizmetlerle taçlandırdık. Farklılıklarımızın sesini yürekten hissettik.

Yüzyılın Projeleriyle Hazırız, Kararlıyız

Şimdi gelecek 100 yıla hitap edecek olan güçlü projelerle, hedeflerimize yönelme ve tarihin akışını değiştirme vakti geldi. Pazar günü yapılacak olan ve milli iradenin tecelli edeceği seçimlerde tüm hemşehrilerimi sandığa gitmeye davet ediyorum.

Haydi, Hendek Rekor Oyla, Beş Yıl Daha

Cumhur İttifakı adayı olarak ben sizlerden; Üretken, adil ve şeffaf Belediyecilik için, modern ve çağdaş anlayış için, umut dolu aydınlık yarınlar için, insanı merkeze alan yönetim anlayışı için, yüzyılın projelerini hayata geçirmek için, gerçek belediyecilik için, sevgi ve saygı için, rekor bir oyla 5 yıl daha yetki istiyorum. Gencinden yaşlısına gönül bağımızın güçlü olmasıyla her işin üstesinden geldik, yine geleceğiz. Güven ve istikrarla yolumuza devam edip, sizlere yakışır dev projeleri hayata geçireceğiz.

Yine Birlikte Başaracağız

Hendek halkı kendi ikbali uğruna kumpas ve iftiralarla her şeyi meşru görüp, bizim eser ve projelerimizin hayalini bile kuramayanlara karşı sandıkta gereken cevabı verecektir. Aziz milletimizin sandıkta tercihini Cumhur İttifakından yana kullanacağına inanıyorum. Hiç esirgemediğiniz duanızı ve desteğinizi benden yine esirgemeyeceğinizi biliyorum. Umut dolu yarınlarda, gurur duyacağımız işleri birlikte başaracağız.

Hendek Değeri Etrafında Toplanalım

Ben buradan diğer partilere gönül vermiş tüm kardeşlerime, büyüklerime sesleniyorum. Gelin 2019 öncesini asla ve asla unutmayalım. O günlere bir daha dönmeyelim. Bizim istikametimiz ve yolumuz belli. Bugün elde ettiğimiz kazanımlarımızı bölünerek kaybetmeyelim. Hendek değerleri etrafında toplanarak kazanan biz olalım, kazanan Hendek olsun.

Bu kardeşine, evladına, arkadaşına gel bir kez daha inan, bir kez daha güven. Sizleri çok seviyor, her birinizi Allah’a emanet ediyorum.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı H.
Hacı H. - 1 ay Önce

Selamünaleyküm arkadaşlar.Milletimizin bu seçimi zamlara evet mi yoksa hayır mı seçimi olacak.Onun için hepimizin büyük bir sorumluluğu var ona göre kararımızı verelim.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184