BABAOĞLU ; HİZMET ETMEK BİZİM YEGÂNE HEDEFİMİZDİR

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve çalışma arkadaşları seçim çalışmalarına gece gündüz devam ederek köyleri karış karış ,kapı kapı geziyor.

BABAOĞLU ; HİZMET ETMEK  BİZİM YEGÂNE HEDEFİMİZDİR


Köy ziyaretlerinde kapı kapı gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Babaoğlu’na ilgi her geçen gün giderek artıyor.

Babaoğlu ve çalışma arkadaşları Kızanlık,Süleymaniye ve Hamitli köylerinde kapı kapı dolaşarak vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Babaoğlu, Mahallelerimizin ve köylerimizin sorunlarını biliyoruz. Köylerimizde ki sorunları adaletli ve hakkaniyet çerçevesinde çözüme kavuşturarak hizmet edeceğiz. Bizim düşüncemiz artık yeni dönemde mahalle olacak olan köylerimizde tek tek muhtar ,azaları ve köyün ileri gelenleri ile sürekli toplantılar yapacağız ve onların ihtiyaçlarını öncelik sırasına göre belirleyeceğiz. 70 köyümüz, 24 tane mahallemiz var. Bunların her biri ile belki her gün belki haftada 3 gün sırayla hepsini alacağız. İhtiyaçlarını ve bizden taleplerini listeleyerek öncelik sırasına göre belli bir program dahilinde köy ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını gerçekleştireceğiz diyerek Hiç kimsenin şüphesi olmasın biz ve ilçe teşkilatımız ile birlikte, bugüne kadar yarım kalmış ve bizim dönemimizde teslim aldığımızda yarım olmuş her türlü hizmeti bitirmek bizim yegâne hedefimizdir “ dedi. 



Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184