BABAOĞLU’ MİLLİYET GAZETESİNİN MANŞETİN’DE

Ulusal yayın yapan Milliyet Gazetesi hafta sonu Doğu Marmara ekinde Hendek’e yer verdi.

BABAOĞLU’ MİLLİYET GAZETESİNİN MANŞETİN’DE


Milliyet gazetesi hafta sonu yayınında MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’na yer vererek okuruyla buluşturdu.

Milliyet Gazetesi ,Babaoğlu’na SEVGİ SELİ başlığı ile duyurdu

Seçim çalışmalarına devam eden MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu , her gittiği yerde büyük bir ilgiyle karşılanırken , yoğun çalışma içerisinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Babaoğlu , ilçe merkezinde esnafları tek tek gezerken programlarını mahalle ve ev toplantılarıyla sürdürüyor. Yapılan ev toplantılarında yoğun katılım nedeniyle evlere sığmayan vatandaşlar bahçelere taşıyor.

Hendeklilerin ilgisinden memnun olan Turgut Babaoğlu, ‘Vatandaşlarımızın teveccühü karşısında bizler de göreve geldiğimizde adaletli ve hakkaniyet çerçevesi içerisinde ilçemize hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız. İmar nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetini gidererek haksızlıkların önüne geçeceğiz. İlçe merkezimizde esnafımızın fikirleri de alınarak, sorunları hep birlikte çözeceğiz’ dedi.

 

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Babaoğlu :İNCİ, AYRICALIKLI BİR ZÜMRE YARATTI.

Seçim çalışmalarına sürdüren ve gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılaşan Babaoğlu, ‘’Şeffaf, adil bir yönetim anlayışı önceliğimiz’’ dedi.

Seçim çalışmalarına devam eden MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, ‘’ Hendek gelişmiş ve sürekli gelişmeye devam eden bir ilçedir. Hendeğimizin her dönemde Sakarya’nın lider ilçesi olduğu bilinmektedir’’ dedi.

Belediye Başkanı Ali İnci’yi eleştiren Babaoğlu, ‘’Hendek’e yapıldığı söylenen yatırımlar , ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak mı yapılmaktadır? Belediyemizin ne kadar mal varlığı ne uğruna , gelirlerinin ne kadarı hizmete dönmüştür? Bu mal varlıkları kimlere hangi usul ve şartlarla devredilmiştir? 15 yıldır çivi bile çakılmayan mahalleler var mıdır?’’ sorularını yöneltti.

Babaoğlu konuşmasında, bazı yatırımların yer seçiminde yapılan ayrımcılık ve yanlışlıkları değinerek, ’’Hendek halkı bu yatırım ve hizmetlerden, yeteri kadar faydalanamamaktadır.Devletimizin yapmış olduğu okul,hastane ve spor tesislerini ısrarla partilerine mal etmektedirler” dedi.

Babaoğlu “ Hizmet yapıyoruz denilerek haksız ve cebren yapılan istimlaklar sonrası vatandaşlar son derece mağdur edilmişlerdir.Bu istimlaklar sonrası açılan yolların etrafında kimler öncelikli inşaat hakkına sahip olmuştur? Bu yollar açılmadan önce o bölgedeki arsalar ucuza kapatılmışmıdır? Bu örneklerin sayısı o kadar çoktur ki tesadüf demek imkansızdır.Mevcut başkan Ali İnci ayrıcalıklı bir zümre yaratmıştır” diye konuştu.

Babaoğlu’nun projeleri

Uzuncu orman köyünde doğal dokusuna dokunmadan projelerimizi hayata geçirerek vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz dedi.diğer projelerini de açıklayan Babaoğlu Hendek’te uygulayacağımız bütün hizmetleri sizlerin beklentisi ve talepleri doğrultusunda gerçekleştireceğiz.Buralarda size yeni tesisler yapacağız.Yapacağımız oysal tesis projelerimizle sosyal ve kültürel faaliyetler de buluna bileceksiniz.Spor tesisleri,çocuk oyun alanları ve bayanlarımızın çocuklarıyla gelebilecekleri kafeler, restorantlar olacak dedi. Çamlıca’yı doğa turizmine açacağız. Doğal güzelliklerini bozmadan dere ıslahını yaparak burayı mesire alana haline getireceğiz.Büyük şehir yasası ile birlikte köy tüzel kişiliğine ait arazi ve arsalar belediyeye devredildi. Evlerin imarla ilgili düzenlemesi var,yeniden ruhsatlandırma,yeniden projelendirme gibi çalışmalar olacak.Bunları da belediyenin imkanlarıyla yapıp sizlerin cebinden 5 kuruş dahi para çıkarmadan ruhsatlarınızı size teslim edeceğiz.Türkiye’de tarım bitti,hayvancılık yok olma noktasında,fındığın zaten durumu belli.Belediye bünyesine geçmiş orman vasfını yitirmiş arazilerle ilgilidir.Bunları tarıma kazandıracağız.Özellikle işsiz olan bayanlarımız,size fırsat sigortanız denecek maaşınızı da alacaksınız.Yollar ve alt yapı ile ilgili sorunları çözeceğiz’ diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184