BABAOĞLU ; POLİS TEŞKİLATIMIZIN 170. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLARIM

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu Polis Teşkilatının 170, kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

BABAOĞLU ; POLİS TEŞKİLATIMIZIN 170. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLARIM


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu yayımladığı mesajında “ Ülkemizdeki en köklü kurumların başında gelen Türk Emniyet Teşkilatı, 2015 yılında 170. yılını kutlamaktadır. Aradan geçen bunca yılda polislerimiz bizleri sayısız tehditlere karşı savunmuş, suçlu ve masum arasında bir engel, devlet ve millet arasında değerli bir köprü olmuştur. Ancak polisimiz maalesef ki, sosyal, maddi ve çalışma şartları açısından toplumumuzun göz ardı edilen ve hakkını yeterince alamayan kesimleri arasındadır.

 

Can güvenliğimizi sağlamak adına katillerle, teröristlerle, mal güvenliğimizi korumak adına hırsızlarla mücadele eden polislerimiz bunların yanı sıra bir de kendini bilmezler tarafından atılan tokatlarla, kendilerine yöneltilmek istenen silahlarla ve ifadelerle karşı karıya kalmaktadır.  Bilinmelidir ki, polisimiz böyle zorluklarla bir başına bırakılmak istense de yalnız başına kalmayacaktır. Türk polisinin arkasında Türk milleti, Türk milletinin arkasında ise birlik ağlarını beraberce örüldüğü asırlar vardır. Bir kesim yandaşlarını, bir kesim ise teröristleri savunurken haklı olan polisimizin yanında, polisimizin hakkını korumak için çalışan Milliyetçi Hareket Partisi vardır.

 

Sakarya’da ve vatanımızın her köşesinde vazifelerini ifa etmekte olan polislerimizin Polis Haftasını kutluyor, görevini tamamlayarak emekli olan polislerimize ve gazilerimize vatan için vermiş oldukları hizmetten dolayı teşekkür ediyor, şehadet mertebesine erişen polislerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184