BABAOĞLU UMKE EKİBİNİ ZİYARET ETTİ

MHP Hendek ilçe Başkanı Turgut Babaoğlu Hendek Selman Dede’de kamp yapan UMKE ekibini ziyaret etti.

BABAOĞLU UMKE EKİBİNİ ZİYARET ETTİ


UMKE ekibi Vural Seçkin Başkanlığında saha eğitimlerini gerçekleştirdiği Selman Dede Mesire Alanı'ndaki kampı ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi, Meclis üyesi Osman Güney ve Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk,  UMKE, SAKE ve İtfaiye gönüllüleri ile bir süre sohbet ederek kamp hakkında bilgiler aldılar.

Babaoğlu” Gönüllülük esasına dayanan UMKE ekibinin böyle ara dönemde yapmış oldukları kamp çalışmaları ile bilgilerini tazelemiş olması güzel bir şey. İnşallah bu kampın sizler için faydalı geçmesini umut ediyorum. Kampın sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Dünyada afetler ve depremler olmasın. Ülkemizin coğrafi konumu nedeniyle sizlerin varlığı bizlere de güven veriyor.Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Gönüllülük esasıyla hareket eden sizlere yapacağınız görevlerde başarılar diliyorum. Gönüllü olarak Afrin’e gidecek olan kardeşlerimizin orada yapacakları görevde başarılar diliyor, Afrin’de bulunan Mehmetçiklerimize, Polislerimize Yüce Allah’ın sevgi ve selamını iletmelerini diliyorum” dedi.


9500 GÖNÜLLÜNÜN YER ALDIĞI EKİP

UMKE ekibi Vural Seçkin Başkanlığın da saha eğitimlerini gerçekleştirdiği Selman Dede Mesire Alanı'ndaki kampla ilgili yaptığı değerlendirmede, " 9 bin 500 kişilik bir ekip ve Dünyada başka böyle bir ekip yok. Arkadaşlarla UMKE olarak bir ekiple gönüllü personelle buraya geldik, Zorlu hava şartlarında hayatı idame ettirme ve kampta tatbikatlar yaptık. Çeşitli eğitim faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. Tüm arkadaşlarımız gönüllü olarak Afrin harekatında yer almak istiyor. Ancak Sakarya’da çeşitli branşlarda görev yapan 8 arkadaşımız gönüllü olarak Afrin harekatında görev alacak. ” diyerek UMKE hakkında bilgiler verdi.

Bilgilendirme ve sohbetin ardından ziyaret sona erdi.



Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184