BABAOĞLU VE EKİBİ DUR DURAK BİLMİYOR

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve ekibi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BABAOĞLU VE EKİBİ DUR DURAK BİLMİYOR


MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve ekibi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Babaoğlu ,eşi Esra Babaoğlu ,MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel ve MHP Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüdaverdi Bahadır,Cengiz Şişman ,İş Adamı Osman Güney ,Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tanıtım gezilerine aralıksız devam ederek vatandaşlarla sohbet ediyor ve projelerini anlatıyor.

Sınav Dershaneleri Müdürü Nevzat Gülcü’nün misafiri olan Babaoğlu ve beraberindekiler burada kahvaltı yaparak sohbet ettiler. Sınav dershaneleri ziyaret sonrası Babaoğlu ,Güldibi ve Şevketiye Köylerinde kapı kapı gezerek çalışmaları anlatarak ,vatandaşların talep ve sorunları dinledi.

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve ekibi akşam programında Çakallık köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çakallık Köyü Muhtarı Coşkun Samur ,Babaoğlu ve beraberindekileri Köy Kültür evinde misafir etti.

Babaoğlu ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Coşkun Samur “Kavgasız ve gürültüsüz bir seçim istiyoruz.Bizler şimdi sizleri dinlemek istiyoruz.Taleplerimizi seçimlerden sonra ileteceğiz.Genç kardeşimiz Babaoğlu ve ekibine başarılar diliyoruz” diyerek köy hakkında da bilgiler verdi.

Babaoğlu yaptığı konuşmasında “İlçemizde sıkıntılar var.Belediyenin yönetim anlayışını değiştireceğiz.Oluşturacağımız birimler ile profesyonel bir çalışma içerisinde olacağız.Mahalle statüsüne geçilmesi ile birlikte köylerimizde imar ve iskan sıkıntıları olacak.Biz bu anlamda vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz.Çok güzel ve büyük projeler ile hizmete talibiz. ilçemizin bir kısmına değil tamamına hitap edecek projeler ile birlikte sizlerinde fikir ve görüşlerini alarak hizmet edeceğiz.İlçemizi Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte yöneteceğiz”

Babaoğlu Kentsel dönüşüm projesi ile ilgili ise devlette devamlılık esastır. Belediyelerde öyledir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki gerek yarım kalan projeler (Camii-Uludere Rekreasyon-Kentsel Dönüşüm alanı vs.) yarım kalmayacak.Aksine Hendeğin bütün mahallelerine eşit şekilde projeler uygulayacağız.Bizim mantığımızda Hendek sadece cumhuriyet alanından ibaret olmadığını aksine Hendeğin bir bütün olduğunu düşünüyor ve hizmetlerimizi buna göre planlıyoruz. Vatandaşlarımızın haklarını adaletli bir şekilde teslim edeceğiz.Sizlerin desteğini istiyoruz.Böylesine güzel ve sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret yapılan sohbetin ardından sona erdi.Çakallık köyü ziyaretlerinin ardından MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu eşi Esra Babaoğlu ,MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel , MHP Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüdaverdi Bahadır,Cengiz Şişman ,İş Adamı Osman Güney ,Yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları teşkilatı ile birlikte MHP Serdivan Seçim iletişim Merkezi açılışına katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2014, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184