BABAOĞLU VE EKİBİ DURMUYOR

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

BABAOĞLU VE EKİBİ DURMUYOR


Babaoğlu ve ekibi İlçe Sağlık Hizmetleri Müdürü Dr. Metin Polat, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayraktar, HENTIR Kooperatif Başkanı İsmail Aydoğdu ve 2.OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Bilgin’e ziyaretlerde bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyaretlerde kurumlar hakkında bilgi alış verişi yapıldı.

Hendek için her zaman en güzelini yapmanın gayretini vereceklerini ifade eden Babaoğlu, Kurumlarımız ile istişarelerimiz belli aralıklarla devam ettireceğiz. Ziyaretlerimizin yanı sıra 2015 yılında yapılacak seçimlerin çalışmalarını da başlatarak Vatandaşlarımız ile buluşacağız. Bizleri misafirperver bir şekilde ağırlayan Kurum amirlerimize ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerimize teşekkür ederim.

Babaoğlu ayrıca yeni yıl mesajı da vererek “Tüm insanlığın büyük ümitler beslediği, yeni bir dönemin başlangıcı olan, yeni yıla gireceğimiz bu günler, geride bırakacağımız yılda yaptıklarımızın ve yapamadıklarımızın değerlendirilmesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Dünyada ve Türkiye’de önemli gelişmelere sahne olan 2014, ülkemizde çoğulculuk, katılımcılık, hak ve özgürlük, barış, adalet ve etik siyaset taleplerinin öne çıktığı bir yıl olarak tarihe geçecek. Bu beklentiler, 2015 yılına dair umutlarımızın da merkezinde olmaya devam edecek.

Ülkemizde demokrasinin gelişmesi, insan haklarının evrensel ölçülerde karşılık bulması, hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığının yerleşmesi için gerekli adımların atılması, seçim yılı olmasına rağmen 2015 için vazgeçilemez ve ertelenemez beklentilerimizdir.

2015 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa ve Hendek halkımıza huzur getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184