BABAOĞLU VE EKİBİ KÖY KÖY GEZİYOR

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve ekibi Sivritepe, Balıklı İhsaniye, İkbaliye ve Pınarlı köylerinde kapı kapı gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

BABAOĞLU VE EKİBİ KÖY KÖY GEZİYOR


Babaoğlu’nun köy ziyaretlerine eşi Esra Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel, MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüdaverdi Bahadır, Kadın kolları Başkanı Reyhan Zencir ve İş adamı Osman Güney eşlik etti.

Sivritepe köyünde kapı kapı dolaşan Babaoğlu engelli vatandaşlara da geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak kısa süreli sohbet etti.

Sivritepe köyünde vatandaşlar çeşmelerinden akan suyun çamur aktığını söyleyerek tepkilerini dile getirirken, bazı vatandaşlarda Hendek Bağlantı yollarını yapmak yerine Büyükşehir bağlantı yolu olan Paşaköy tarafında çalışma yapıldığını ve Sivritepe köyü tarafına çalışma yapılmadığını ifade ederek ayrımcılığın yapıldığını söyleyerek tepki gösterdi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Babaoğlu, Bizler göreve geldiğimizde ayrımcılık yapmadan adaletli ve hakkaniyet çerçevesi içerisinde hizmet edeceğiz. En ücra köşedeki köyümüz ile merkezimizdeki mahallemiz arasında ayrım yapmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.

Babaoğlu, Sivritepe köyünde bahçe içerisinde odun kesen vatandaşın elinden aldığı Testere ile odun kesmesine yardımcı oldu.

Kapı kapı gezen Babaoğlu ve beraberindekiler, Balıklı İhsaniye, İkbaliye ve Pınarlı köylerinde de vatandaşları dinleyerek çalışmaları hakkında bilgiler aktardı ve destek istedi.

Babaoğlu burada yaptığı değerlendirmede ise, Hendek’e 3 km uzaklıkta bulunan bu köylerin mevcut iktidara oylarıyla da sürekli destek olmalarına rağmen hiçbir hizmet almadığını gördük. Bizim anlayışımızda tüm mahallelerin problemleri tespit edilecek belli bir sıraya konulacak ve eşit bir şekilde hizmetler sürdürülecektir dedi.



Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184