BABAOĞLU VE GÖRÜM DUR DURAK BİLMİYOR

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm seçim çalışmaları kapsamında aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

BABAOĞLU VE GÖRÜM DUR DURAK BİLMİYOR


MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretler ve programlara katılırken Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm ve Yönetimi kapı kapı dolaşarak broşür dağıtıp seçim çalışması gerçekleştiriyor.

Babaoğlu, Görüm ve beraberindekiler Akova mahallesin Hantek Bloklarında açılışı gerçekleşen sergiye katıldılar.

Sergi açılışının ardından Babaoğlu seçim programına devam ederken Kadın Kolları da Sofular, Şeyhler ve Aşağı Çalıca mahallelerinde kapı kapı dolaşarak broşür dağıttılar ve 7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi destek istediler.

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “ Teşkilatımızın tüm birimleri seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hedefimiz öncelikle Hendek’te birinci parti olmak ve Sakarya’da birinci olmak ile birlikte MHP’nin iktidar olmasıdır. Vatandaşlarımızın teveccühü ve yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor. 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde ülkemizin kurtuluş reçetesi MHP olacaktır” 

MHP Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm kapı kapı dolaşarak seçim beyannamesini anlattıklarını ifade ederek “ Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek ilçemizde çalmadık kapı bırakmayacağız. Vatandaşlarımıza seçim beyannamemizi anlatarak toplumsal onarım ve huzurlu bir gelecek için MHP’nin iktidara gelmesi ile sağlanacağına inancımız tamdır. Gittiğimiz her yerde gördüğümüz ilgi bizleri mutlu etmenin yanı sıra MHP’ye teveccühün olduğunu da görüyoruz” diyerek vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür etti.






Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184