Babaoğlu: Yusuf Ziya Camisi Kuran Kursu Hayırlı Olsun

Hendek Belediyesi ve hayırsever vatandaşların işbirliğiyle Köprübaşı mahallesinde yapımı tamamlanan Yusuf Ziya Camisi Kuran Kursu törenle, dualarla açıldı.

Babaoğlu: Yusuf Ziya Camisi Kuran Kursu Hayırlı Olsun

Törende konuşan Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Adayı Turgut Babaoğlu, “Belediye-vatandaş işbirliğiyle güzel bir eseri daha ilçemize kazandırdık. Allah hayırlısıyla eğitim nasip etsin” dedi.

Köprübaşı mahallesinde bin 300 metrekare alan üzerinde 175 metrekare olarak inşa edilen ve içerisinde3 sınıf ve idari kısmın yer aldığı, Yusuf Ziya Camisi Kuran Kursu hafta sonu düzenlenen törenle hizmete alındı.

Törene, Başkan Babaoğlu’nun yanı sıra, İlçe Müftüsü Murteza Gür, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları, siyasiler, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

“Hep Beraber Güzel Bir Hayra Vesile Olduk”

Başkan Babaoğlu, törendeki konuşmasında “Belediye olarak da yapımına destek olduğumuz, yine İlçe Müftülüğümüz ve hayırseverlerimizin destekleriyle güzel bir hayra vesile olduk. Mahalle muhtarımız Arslan Taşkın’ın girişimleri yanında bu eserin ortaya çıkmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Rabbim, burada hayırlısıyla eğitim nasip etsin. Yusuf Ziya Camisi Kuran Kursumuz, mahallemize, ilçemize ve tüm halkımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Gür: Mahallemize Ayrı Bir Güzellik Katacak

İlçe Müftüsü Murteza Gür ise, Kuran kursunun mahalleye ayrı bir güzellik kattığını belirterek, “Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, mahalle muhtarımıza ve yardım sever vatandaşlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Rabbim razı olsun” diye konuştu.

Dualar eşliğinde açılışı yapılan kursu gezerek, görevlilerden bilgi alan Başkan Babaoğlu, hayır yemeğinde de vatandaşlara eşlik etti.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184