Babaoğlu’ndan Sağlık Çalışanlarına Bayram Ziyareti

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, Hendek Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Babaoğlu’ndan Sağlık Çalışanlarına Bayram Ziyareti

Başkan Babaoğlu, beraberinde eşi Esra Babaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti İlçe Başkanı Adem Öz, kadın kolları başkanları ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Hendek Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Doktorları ve sağlık çalışanlarını görevleri başında ziyaret eden Başkan Babaoğlu, günün anısına hediye verdiği doktorların ve sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı.

“Kahramanca Mücadele Gerektiriyor”

Hastane yönetimiyle de bir araya gelen Başkan Babaoğlu, burada yaptığı açıklamada “Doktorlarımıza, tüm sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Özellikle pandemi döneminde hekimlik mesleğinin ne kadar büyük özveri ve fedakârlık gerektirdiği herkesin malumu oldu.

Gördük ki, bu meslek aynı zamanda kahramanca mücadeleyi gerektiriyor. Allah, hekimlerimizden ve tüm sağlık çalışanlarımızdan razı olsun” dedi.

Başkan Babaoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Aile Sağlığı Merkezleri ile 112 Acil İstasyonlarını da ziyaret etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 2 ay Önce

Tıp bayramı doktorların bayramıdır bilmiyorsanız araştırın temizlik personeliyle resim çekilmek ne alaka???

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184