Babaoğlu’nun Yeşilyurt Ziyareti Sevgi Seline Dönüştü

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Yeşilyurt Mahallesi ziyaretinde esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Babaoğlu’nun Yeşilyurt Ziyareti Sevgi Seline Dönüştü

Yeşilyurt’a yapılan hizmetlerin yansıması olarak görülen bu sıcak ve samimi karşılama, Başkan Babaoğlu’nun da vatandaşında yüzüne yansıdı.

Cumhur İttifakı İle Yüzler Gülüyor

Beraberindeki MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ile esnaf ve pazaryeri ziyaretlerinde bulunan Başkan Babaoğlu, sokak sokak gezdiği Yeşilyurt’ta vatandaşlarla kucaklaştı. Başkan Babaoğlu ile vatandaşlar arasındaki samimi ve sıcak diyaloglar dikkat çekti.

Hendek Hepimizin, Yine Başaracağız

“Yeşilyurt bölgesine yaptığımız hizmetlerin herkes farkında” diyen Başkan Babaoğlu, “İnsanımızın bu içtenliğine, samimiyetine sonsuz teşekkür ediyorum. Burada, Yeşilyurt bölgesinde ve Hendek’în her noktasında yine çok çalışacağız. Yeşilyurt güzel bir çehreye kavuştu, daha fazlasını yapacağız” ifadesini kullandı.

Sıradaki İlk İşimiz Doğalgaz Olacak

Başkan Babaoğlu, Yeşilyurt esnafına ve vatandaşlara doğalgaz sözü de vererek, “Seçimden sonra bu bölgede ilk işimiz doğalgaz olacak. Doğalgaz planlamamızda Yeşilyurt ve bu bölge yer alıyor. 2013 yılından beri doğalgazı ilçemiz gündemine alan ve başaran biz olduk. Hep birlikte yine başaracağız. Cumhur İttifakı’nın yanında olun, MHP burada, AK Parti burada. Cumhur İttifakı biziz” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Deli
Deli - 3 ay Önce

İşin zor durgit , Yeşilyurt tan hava alırsın ancak

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184