BABOĞLU VE TAŞDEVİREN HALK İLE İÇ İÇE

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve MHP Sakarya Milletvekili Adayı Gökhan Taşdeviren, Kazımiye Mahallesinde bir dizi ziyarette bulundular.

BABOĞLU VE TAŞDEVİREN HALK İLE İÇ İÇE


Kazımiye Mahallesinde ilk olarak taziye ziyaretinde bulunan MHP Sakarya Milletvekili Adayı Gökhan Taşdeviren, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP'li Meclis Üyeleri merkez kahvehanesinde Vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Kendilerini yalnız bırakmadıkları için Mahalle Halkına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Babaoğlu Kazımiye'lilerin her zaman desteğini gördüklerini ve bu seçimde MHP'ye daha büyük bir desteğin göründüğünü dile getirdi.
Tüm Milletvekili adayları sırasıyla Vatandaşla buluşturduklarını ifade eden Babaoğlu, göreceksiniz Sayın Taşdeviren'de MHP iktidarında size neler yapabileceğimizi ve duruşumuzu ifade edecektir. Kendisini tanıyoruz, biliyoruz diyerek sözü MHP Sakarya Milletvekili Adayı Gökhan Taşdeviren’e bıraktı.

Sözde Ermeni soykırımı koca bir yalandır

Konuşmasına tarihi bilgiler vererek başlayan Taşdeviren, soykırım iddiaları için anlatılanların asılsız olduğunu dile getirerek birçok defa Ülkemiz arşivleri ve diğer Ülke arşivlerimizi karşılaştıralım dedik ama herkes kendi parlementolarında bu kararı onaya sunarak onaylıyor çünkü kimse bu konu ile uğraşmak istemiyor diye konuştu.
Anlattıklarımı Devlet büyüklerimizin de anlatması gerekiyor diyen Taşdeviren, başınızı kaldırın, sizin dedeleriniz utanılacak bir şey yapmadı diye konuştu.

Sorularımız cevap bekliyor

Konuşmasına yapılan yatırımlar ile devam eden Taşdeviren, Sakarya nehrine yapılan HES'in Vatandaşların alacağı hizmetten kesilen paralarla yapıldığını ifade ederek, bu HES kaça mal oldu? Kaç senede kendisini amorti etmektedir? Elektriği kime ve kaça satmaktadırlar? Bu sorularımıza yanıt verilmiyor ama "onsekiz" uygulaması yapılırken alel acele kararlar askıya alınıyor, itirazlar ışık hızıyla reddediliyor diye konuştu.
Taşdeviren konuşmasının sonunda, bize güvenin, biz sizi asla aldatmadık, kandırmadık, MHP olarak bu hesapların hepsini sizin bilginize sunacağız diye konuştu.

Her zaman bekleriz

Yatsı namazına camiye geçen MHP'liler cami çıkışında Vatandaşlar tarafından tekrar çaya davet edildiler. Bunun üzerine kahvehanede her masaya ayrı ayrı oturan Turgut Babaoğlu, Meclis Üyeleri ve Taşdeviren geç saatlere kadar sohbet ettikten sonra Kazımiye’den ayrıldı.


Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184