Bahadır ve Küçük Meclis Üyesi adayı için başvuru yaptılar

Hendek Belediyesi MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır ve MHP Meclis Üyesi Resul Küçük, Hendek Belediyesi MHP Meclis Üyesi adayı olmak için başvuru töreni gerçekleştirdiler.

Bahadır ve Küçük Meclis Üyesi adayı için başvuru yaptılar

Törene MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı da katıldı. Bahadır, Belediye Başkan yardımcılığı ve MHP Grup Başkanvekilliği görevlerini sürdürmektedir. Ancak, Hendek Belediyesi MHP Meclis Üyesi adayı olabilmek ve görevlerine devam edebilmek için aday adaylığı başvurusunu yaptılar. Aday adaylığı başvuruları kabul edilen Bahadır ve Küçük’e başvuru törenine katılan MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, aday adaylarına başarılar diledi.

Hüdaverdi Bahadır

1964 yılında Trabzon Tonya ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Çamlıca'da, ortaokulu Altındere Akyazı'da ve lisesini Ali Dilmen Lisesi'nde tamamladı. Spor ile ilgilenen Bahadır, Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde 1986 yılında göreve başladı. Sırasıyla tesis amirliği yaptıktan sonra 1989 yılında Hendek ilçesine atandı. 1995 yılından 2013 yılına kadar Hendek Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevini yürüttü. 2014-2019 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Hendek belediye meclis üyesi olarak görev yaptı. Sakarya büyükşehir belediye meclis üyesi olarak da görev yapan Bahadır, 2019 yılında tekrar meclis üyesi olarak seçildi ve halen Hendek Belediyesi MHP gurubu başkanvekilliği ve belediye başkan yardımcısı olarak da görev yapmaktadır.

Bahadır evli, 7 çocuk ve 11 torun sahibidir.

Resul Küçük

1979 yılında Hendek Yeşilyurt mahallesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Yeşilyurt mahallesinde tamamlayan Küçük, hala aynı mahallede ikamet etmektedir. Kendisi, Yeşilyurt mahallesinde esnaflık yapmaktadır. 2019 yılında yapılan seçimlerde meclis üyesi olarak seçilen Küçük, halen Hendek Belediyesi MHP meclis üyesi olarak görev yapmaktadır. Kendisi, mahallesine ve ilçesine hizmet etmek için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

Küçük evli ve 3 çocuk sahibidir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184