BAHÇELİ HENDEK’TE BİNLERCE VATANDAŞA SESLENDİ

MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ,Hendek’te İlçe Teşkilatının hazırladığı Yenimahalle Seçim İrtibat merkezi açılış programına katıldı.Binlerce vatandaşın katıldığı Seçim İrtibat Merkezi açılışında coşkulu kalabalığa seslenen Bahçeli ;

BAHÇELİ HENDEK’TE BİNLERCE VATANDAŞA SESLENDİ


Bahçeli’nin Hendek ziyaretine Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Hukuk ve Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Aile,Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Genel Sekreter İsmet Büyükataman, MYK Üyesi MHP Sakarya Milletvekili Prof.Dr.Münir Kutluata Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz,MHP İl Başkanı M.Levent Bülbül,MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver,MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel,MHP Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu,İlçe Teşkilatı ve binlerce vatandaş katıldı.

Büyük coşku ile karşılanan MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’ye konuşması öncesi MHP Belediye Meclis Üyesi Reyhan Zencir ,çiçek takdim etti.

Coşkulu kalabalığı selamlayan Bahçeli gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli binlerce Hendek’liye seslenerek  " Tarihi kahramanlarımızın adını taşıyan Sakarya’da Orhan ile ,Hendek’te Turgut ile Sakarya’yı alacağız.Orhan ile Turgut ,Sakarya’yı  ve Hendeği omuz omuza gönül gönüle elele ayağa kaldıracak ve hizmet edecekler.Biz onlara kefiliz.Onlara güveniyor,inanıyoruz,Sizde inanın ,güvenin ve desteğinizi verin.Bu iktidarın kalması, hem millete hem AK Partililer'e hem de kendilerine zarar verir. O sebepten dolayı bu seçimler önemli, sandığa gitmeli ve hükümeti uyarmalıyız. " dedi.

MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli konuşmasının ardından beraberindekiler ile İlçe Teşkilatının Mimoza Restaurant’ta misafiri oldu.

Bahçeli yemeğin ardından Yeni Camii taksi durağına gelerek burada Taksici esnafı ile sohbet ederek çay içti.

Taksici esnafı ile yaptığı sohbette zaman zaman esprili cevaplar veren Bahçeli , ikram edilen Çayı geri çevirmedi.

Taksici esnafı ile yaptığı çay sohbeti sonrasında Bahçeli gençlerle birlikte objektiflere poz vererek Hendek’ten ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2014, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184