Başkan Babaoğlu: Hendek Halkı Sinsi Planları Sandıkta Bozacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ve AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ile Hendek’te Salı pazarını ziyaret eden Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, “Bir avuç insan, kendi menfaatleri doğrultusunda milleti kandırmaya çalışıyor.

Başkan Babaoğlu: Hendek Halkı Sinsi Planları Sandıkta Bozacak

Yaptıkları sinsi planlara vatandaşımız sandıkta gereken cevabı verecektir” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ve AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Cumhur İttifakı adayı Turgut Babaoğlu’na destek için Hendek’teydi. Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Hendek Belediyesi Kapalı Pazaryerinde alışveriş yapan esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Pazaryeri esnafıyla, alışveriş yapan vatandaşların Cumhur İttifakına ve Babaoğlu’na desteği dikkat çekti. Başkan Babaoğlu’nun ve Cumhur İttifakı heyetinin pazaryeri ziyaretinden samimi diyaloglar yansıdı.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Babaoğlu, “Esnafımızdan ve halkımızdan büyük bir teveccüh görüyoruz. Hendek halkı hizmetten yana, Cumhur İttifakından yana. Maksatlı yürütülen algı operasyonlarına, hakkımızda çıkartılan dedikodulara, atılan iftiralara, yalana ve dolana Hendek halkı itibar etmiyor. Bir avuç insan, kendi menfaatleri, çıkarları doğrultusunda vatandaşı kandırmaya çalışsa da, görünen tabloda vatandaşımız bu oyuna gelmedi. Hendek’te tesis ettiğimiz barış, kardeşlik ve huzur ortamını bozmaya halkımız müsaade etmeyecektir. Hendek halkı gereğini sandıkta yapacaktır” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Haydarlar
Haydarlar - 1 ay Önce

Seçime kadar başkan millet için ye babam ye diyor. Seçimden sonra da babam de derler. Altyapı sorunları, çay kenarında aşağıda çöplük yukarısı farklı iş yapmayan başkan seçime az kala ye babam ye hikayesini millete uyguluyor. Başkana yapmadığı alt yapı kaybettirir

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184