Bayındır’dan Tepki

İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır’dan açıklama.

Bayındır’dan Tepki

İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Hendek Devlet Hastanesi Müdürü Gökhan Eygi’nin görevden alınması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır’ın açıklaması;

Hendek Devlet Hastanesinde uzun yıllardır işini layıki ile yapan Hastane Müdürü Gökhan Eygi’nin görevinden siyasi entrikalar sonucu ayrıldığını öğrendim. Şunun bilenmesini isterim ki biz siyasi Parti temsilcilerinin işi, işini başarılı yörütenleri  korumak olmalıdır. Ali Cengiz Oyunları yaparak sırf şahsi çıkarlarınız için ilçenin sevilen isimlerini buradan göndermek için mücadele etmemelisiniz.

Buradan soruyorum, önce Hendek Emniyet Müdürünü Ali Cengiz oyunları ile merkeze çektiren sayın Ak Parti İlçe Başkanı şimdi de görevini layıkıyla yapan ve ilçede vatandaşların teveccühünü kazanan Gökhan Eygi’nin görevinden el çektirmesine vesili olgunuzu biliyoruz. Sayın Başkan soruyoruz, sıra kimde? İlçede başarılı işlere imza atan ve vatandaşların teveccühünü kazananları bu ilçeden gönderenler bilsinlerki az kaldı sizler de gidicisiniz.

Son olarak şunu belirtmek istiyorum, Hendek İyi Parti İlçe teşkilatı olarak görevde olduğu sürece herkesin yardımına koşan Hendek Devlet Hastanesi Müdürü Gökhan Eygi’nin görevden alınma nedeninin açıklanmasını talep ediyoruz. Vatandaşların göreve iadesi hakkındaki yoğun talebinin göz ardı edilmemesi gerektiğini, alınan kararın birkez daha gözden geçirilmesini ve en kısa sürede görevine iadesini yetkilerden talep ediyoruz.

Sayın Başkan soruyoruz, kişisel hırslarınızın sonucu görevini layıkiyle yapan kaç kişi daha bu ilçeden gönderilecek?

Fatih Bayındır

İyi Parti Hendek İlçe Başkanı

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Vasfi Tufekci
Mehmet Vasfi Tufekci - 1 yıl Önce

Doğruya doğru hiçbir partiye mensup değilim sadece haklilarin yaninda olmak isterim görevlerinde başarılı olan değerlere sahip çıkmak gerekir böyle düzene yazıklar olsun bir söz vardır bekle bekle sıra sizlerede gelecek hendekli olarak çok üzüldüm inşAllah görevine iade edilir paris ten sevgiler saygilar

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184