Bayraktar Güven Tazeledi

CHP Hendek İlçe teşkilatı Olağan Kongresinde tek liste ile seçime giden mevcut Başkan Nihat Bayraktar güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

Bayraktar Güven Tazeledi

Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen Olağan Kongreye İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, İl Başkanı Cengiz Çiçek, İlçe Başkanları, Millet İttifakının İlçe Başkanları, STK Başkan ve Temsilcileri, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı ve çok sayıda partili katıldı.

Mevcut İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve Yönetimi Kongreye katılan misafirlere hoş geldiniz diyerek kapıda karşıladı.

Divan Başkanı İstanbul Milletvekili Özgür Karabat olurken Katip üyelikleri ise Mustafa Sağır ve Aykut Süt yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Raporların okunarak oylanmasının ardından Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent kısa bir konuşma yaparak kongrelerin bir an önce tamamlanarak sahaya inilmesi gerektiğini vurguladı ve Kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İl Başkanı Cengiz Çiçek’te kısa bir konuşma yaparak Kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kürsüye son olarak gelen Mevcut Başkan ve Kongreye tek liste ile giden Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, yaptıkları çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler vererek Kongreye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından seçime geçildi.

Kongreye tek liste ile giren mevcut Başkan Nihat Bayraktar güven tazeleyerek yeniden Başkan oldu.

Bayraktar’ın Yönetimi ise şu isimlerden oluştu.

Ali Pala, Beyhan Balcı, Ertuğrul Topaç, Fatih Enes İlkay, Görkem Uzun, Hasan Basri Ertan, Mehmet Kara, Nevzat Demirkan, Nisanur Açıkdeniz, Pervin Mertdil, Recep Sak, Setenay Halis, Yalçın Başkurt ve Yılmaz Ardahan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184