Bayraktar’dan Çamlıca Ziyareti

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, Çamlıca Mahallesinde Vatandaşlar ve Esnaflarla buluştu.

Bayraktar’dan Çamlıca Ziyareti

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, Hendek Çamlıca Mahallesinde Cuma Pazarı ve Kahvehane ziyaretleri gerçekleştirerek Vatandaşlar ve Esnaflarla görüş alışverişinde bulundu.

Belde statüsünü yitirdi

Büyük mahallelerimizden biri olan Çamlıca maalesef Büyük şehir yasası ile Belde statüsünü yitiren mahallelerimizden diyen Bayraktar, bu yasa ile köy tüzel kişiliklerine ait olan Ata toprakları Belediyelere aktarıldı. Yüzlerce yıldır köylülerin kullanımında olan topraklar satıldı diye konuştu.

Esnaf sıkıntıda

Hemen her esnafın bulunduğu Çamlıca mahallesi sakinleri hayat pahalılığından yakındı diyen Bayraktar, esnafımız sıkıntıda, hergün artan fiyatlara yetişemiyoruz dediler, hemen her mahallemizde olduğu gibi Çamlıca mahalle sakinleride yolların bozukluğundan şikayetçi.

Çözüm üreteceğiz

Biz bugün sizlerle yaptığımız bu görüş alışverişini Allah nasip ederde Belediye Başkanı olursam daha sıklıkla yapacağız diyen Bayraktar, her mahallenin sorununu mahalleliyle birlikte yerinde tespit edip, birlikte çözüm üreteceğiz. Sizlerle birlikte kurduğumuz bu güçlü gönül ve dostluk bağları ile birlikte karar verip, birlikte başaracağız ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2024, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184