Bayraktar’dan İkbaliye, Balıklı İhsaniye ve Sarıyer Mahallelerine Ziyaret

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar seçim çalışmalarına İkbaliye, Balıklı İhsaniye ve Sarıyer Mahallelerinde devam etti

Bayraktar’dan İkbaliye, Balıklı İhsaniye ve Sarıyer Mahallelerine Ziyaret

CHP Hendek Belediye başkan adayı Nihat Bayraktar yaptığı konuşmada, Öncelikle Mahalle sakinlerinin sıcak ve yakın ilgilerine çok teşekkür ediyorum.

 Mahallelerimizin genel sorunu ara yollar ve içme suyu.

Vatandaşımız bizi beş yılda bir ziyaret ederek vaatlerde bulunmayın, bize ulaşabilecek başkan lazım, sorunlarımızı size iletemezsek kime söyleyeceğiz dediler.

Tüm mahallelerimizi 5 yıldır geziyoruz, sorunlarınızı ilk ağızdan yani sizlerden dinliyoruz. Sizlerle yaptığımız bu görüşmeler bize yetki verirseniz Belediye Başkanı olduğumuzda tüm mahallelerimizde sıklıkla devam edecek, sizlerin sorunları yapılabilecek ve zorunlu olarak yapılması gereken hizmetler.

Hedefimiz ve öncelikli görevimiz bu ziyaretlerde gördüğümüz bu eksiklikleri ivedilikle yapmak olacak.

Sarıyer mahalle sakinleri alt yapı eksikliği nedeniyle atık sularının kokuya neden olduğunu, konuyu defalarca Belediyeye iletmelerine rağmen çözüm bulunmadığını, çocuk parkı ihtiyacı, mahalle yollarının yetersiz ve bozuk olduğunu, ayrıca mahallede bulunan futbol sahasının çevresinin açık olması top oynayan çocuklarımız açısından bir güvenlik sorunu olduğunu ilettiler.

Vatandaşımız çevre ve doğaya duyarlı, yaşadıkları alanları bu kadar güzelleştirdikleri mahallelerine;

İnsan sağlığını birebir ilgilendiren kanalizasyon hizmeti neden getirilmiyor. Bakın biz ne diyoruz bizim için değil Hendek için geliyoruz. Yapılamayan Belediyenin asli görevlerinin hepsini yapacağız, bunun yanında kadınlarımızın evlerinde ürettikleri ürünlerini Belediye aracılığıyla alarak pazarlayacağız, gençlerimiz için spor tesisleri yapacağız bunları yaparken hep sizlerin görüşlerini önceleyeceğiz. Sosyal Belediyecilik bunu gerektirir.

Sizlerle kurduğumuz bu güçlü gönül ve dostluk bağlarımızla hep birlikte başaracağız.

Nihat BAYRAKTAR

CHP Hendek Belediye

Başkan Adayı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184