BAYRAKTEPE MAHALLESİNDEN MHP’YE BÜYÜK KATILIM

Bayraktepe mahallesinden iki ayrı grup 30 Mart’ta yapılacak seçim öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP saflarına geçtiler.

BAYRAKTEPE MAHALLESİNDEN MHP’YE BÜYÜK KATILIM


İki ayrı gruptan oluşan vatandaşlar Hendek İlçe Teşkilatına gelerek MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel ile bir süre sohbet ederek MHP saflarına katılmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Katılımların olmasının kendilerine güç ve moral verdiğini belirten MHP Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, bizlere inanarak katılımları gerçekleştiren vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmayacağız. Kendilerine çok teşekkür ediyorum dedi.

MHP Saflarına geçen vatandaşları ağırlayan MHP Hendek İlçe Başkanı Atilla Tezgel, Vatandaşlarımızın teveccühü bizleri mutlu etti. Katılımlar ile birlikte her gün biraz daha güçlenerek 30 Mart seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Belediye Başkan Adayımız Turgut Babaoğlu ve tüm teşkilatımız ile birlikte haksızlıklar karşısında durarak, hakkaniyet çerçevesinde adil bir hizmet sunmanın çalışmalarını yapıyoruz. Her geçen gün partimize katılımlar artıyor.

İleriki günlerde de bu katılımların artarak devam edeceğine inanıyorum. Doğrulara inananların katılımından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum diyerek rozet taktı.

MHP saflarına katılan vatandaşlar Babaoğlu ve ekibine inandıklarını belirterek temiz ve doğru siyaset yaptıklarına inandıkları için MHP saflarına geçmeyi tercih ettiklerini söylediler.


Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184