BBP HENDEK ÇALIŞMALARA BAŞLADI

BBP Hendek İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına başladı.

BBP HENDEK ÇALIŞMALARA BAŞLADI


BBP Hendek İlçe Teşkilat binasında yapılan toplantıya, BBP Sakarya İl Başkanı Suat Çillioğlu, BBP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Bayrak, BBP Hendek Belediye Başkan Adayı Kemalettin Aslan, BBP Hendek Belediye Meclis Üyesi Adayları Sezayi Yeşil, Levent Atmaca, Kemal Kapıcı, Eşref Şimşek, Kadınlar, Gençler ve partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasında, BBP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Bayrak, Sakarya’da 16 ilçede Belediye Başkan Adaylarımız var ve adaylarımızdan bir tanesi de kendisi ile iftihar ettiğimiz Kemalettin Aslan.

Kendisi kısa bir süre içerisinde teşkilatlanmasını yaparak bizlere ne kadar haklı olduğumuzu gösterdi, kendisine teşekkür ediyor ve çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. BBP göreceksiniz, Allah’ın izni ve yardımıyla, bizlerin yapacağı çalışmalarla hem Hendek’te hem Sakarya’da tarihi bir oy alacak. İnanmak Dua’dır.

Muhsin Yazıcıoğlu zamanı

Şu an herkes diyor ki “Tam Muhsin Yazıcıoğlu zamanı” bizde diyoruz ki ümitsizliğe gerek yok, alternatif var, BBP var. Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşları dimdik ayakta ve onun davasını aynen sürdürmektedir ve sürdürmeye devam edecektir dedi.

Bayrak’ın konuşmasının ardından BBP Sakarya İl Başkanı Suat Çillioğlu konuşmasında, BBP kurulma amacı bizim bir partimiz olsun, bu partiden nemalanalım, geçimimizi sağlayalım diye kurulmadı. Var olan partilerin kimi Devlete sahip çıkmış, kimi Milliyetçiliğe sahip çıkmış, kimi İslam’a sahip çıkmış bu şekilde nema elde ediliyor.


21 yıldır ayaktayız

Yıllardır birileri geldi, birileri gitti. Bizlere soruyorlar nasıl başardınız, 21 yıldır nasıl ayakta kalabildiniz diye. Bizim davamız Alevi Sünni birlik olsun, Türk Kürt birlik olsun, Mezhepler arası bir birlik olsun, Ezanda, Namazda, Secdede birlik olsun diye, Kuran’da İslam’da birlik olsun diye kuruldu. Ne ANAP ne DYP, ne REFAH ne de DSP. Bu partilerin hepsi iktidar görmüş, hepsi para görmüş ama yok olmuş diyerek sözlerini sonlandırdı.

Son olarak konuşma yapan BBP Hendek Belediye Başkan Adayı Kemalettin Aslan, Bu görev bize bir şekilde baş oldu, dostlarımız tarafından, bugün kirlenmiş bir siyaset içerisinde, böyle temiz inşalarla buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Bütün doğru ve dürüst insanların bir araya gelmesine vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Az sayıda olmamıza rağmen bu birlik içerisinde hareketimizin bir gün mutlaka iktidara sahip olacağını ve bu dürüst insanların bir gün mutlaka hak adına adaleti sağlayacağına eminim.

Buna inandığım için bu dava uğruna Belediye Başkanlığına aday oldum. İnşallah, Allah bir gün bu görevi bizim davamız adı altında toplanan, dürüst, namuslu, hak ve adaleti sağlayan insanlara vereceğine inanıyorum. Buraya geldiğiniz için ve bu kalabalığı gördüğüm için çok mutluyum, hepinize çok teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmaların sonunda Parti’ye katılım sağlayanlara rozetleri takıldı. Rozetlerini takan partililer ile bir süre sohbet edildikten sonra program sona erdi.



Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184