BEDİA YILKIN ANNELER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

Ak Parti Hendek Kadın kolları Başkanı Bedia Yılkın Anneler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

BEDİA YILKIN ANNELER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI


Yılkın Mesajında, Mayıs ayının ikinci pazar günü Anneler Günü'dür. Anneler Günü evrensel bir gündür.Dünyada milyonlarca ana bugün çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır.

Kadına bahşedilip de Erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında Annelik gelmektedir. Ana olabilmek ve bu meziyetle donatılmak ne kadar güzel bir duygudur !...

Analar olmasaydı insanlık olmazdı. Ana o kadar değerlidir ki , Cennetin Anaların ayağının altında olduğunu unutmayalım Analarımız ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış Aile yapısı ile mümkündür. Analarımız dilimizin öğreticisidir. Hayatı bize tanıtanlardır.

 

Bu anlamda annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Bizim onlardan öğreneceklerimiz bir hayat boyu devam eder. Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep anamızın bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir. Anaların çocuklarına sevgileri karşılıksızdır. Gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdırlar. Onların her bakışında sevginin ayrı bir yanı keşfedilir.Çünkü sevgili anneleriniz için ne yapılsa azdır.Onlar her şeyin en güzeline laiktir

Aslında her günün Anneler günü olması gerekir. Sadece Anneler Gününde değil, onların gönüllerini alacak hediyeleri her zaman vermeliyiz. 

Hepinize, anne sevgisi ile dopdolu bir ömür diliyorum.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2018, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184