BİRİM BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “AK Parti, dünyada hakkın, adaletin, vicdanın, demokrasinin savunucusu konumunda bir Türkiye hayali ile kuruldu. Ve bu yolda hızla ilerlemektedir.” şeklinde konuştu.

BİRİM BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI


AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Salı günü, Erenler Belediyesi Kültür Merkezinde Birim Başkanları toplantısı düzenledi. Toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatioğlu’nun yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyeleri  Taciser İçyer, Nurten Şahin ile 16 ilçe başkanı ve il, ilçe birim başkanları katıldı.

Hep birlikte Türkiye’yiz

Katılımın yoğun olduğu toplantıda açılış konuşmasını İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu yaptı.  Kadınların siyaset içerisinde, AK Parti içerisinde üstlendikleri sorumluluklara değinen Hatipoğlu, “AK Parti, demokrasinin çok daha ileri standartlara ulaştığı, kardeşliğin güç kazandığı, yolsuzlukların, yoksulluğun ve yasakların olmayacağı bir Türkiye için kuruldu. Bu yolda çok mesafe kat ettik. Bu mesafeyi her alanda görmemiz mümkündür. Bizim çok güzel bir sloganımız var. ‘Biz hep birlikte Türkiye’yiz.’ Türkiye’yi hep birlikte inşa ediyoruz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ‘Hanım kardeşlerim, siyasetin öznesidir ve onlar olmadan bu ülkenin, bu milletin sorunları çözülemez’ ifadelerini kullanarak biz kadınların, siyasetteki önemini her fırsatta vurgulamaktadır. Üzerimize düşen sorumluluk, ülkemizin ve milletimizin refahı adına birçok fedakarlığı gerektirmektedir. Biz Sakarya İl Kadın Kolları ve teşkilatlarımız olarak bu sorumluluğu üstlendik ve elimizden gelenin çok daha fazlasını yapabilme gayreti ile yolumuza devam etmekteyiz.” dedi.

Samimi bir gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz

Konuşmasının ikinci bölümünde Birim Başkanları toplantısının mahiyetine değinen Hatipoğlu, “Bugün, bugün öncesinde ve sonrasında yaptığımız, yapacağımız her toplantı, birliktelik ve ortak hareket etme konusunda büyük önem arzetmektedir. Bu istişarelerimizi ve beraber hareket etmeyi sürdürdükçe, yaptığımız çalışmalar da artacaktır. Girilmedik ev, görüşülmedik vatandaş kalmamacasına herkese yola çıktığımız günden bugüne değişen Türkiye’yi anlatmaya devam edeceğiz. Bu noktada, Kadın kollarımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımızla birlikte özveri içerisinde, samimi bir gayretle çalışacağız. Milletimizin Partimize olan teveccühü ve güvenini daha da artıracağız.” dedi.

Hatipoğlu, konuşmasının son bölümünde “Bugün çok değerli misafirlerimiz MKYK Üyemiz Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek, Kadın Kolları MKYK Üyelerimiz Nurten Şahin ve Taciser İçyer de bizlerle birlikte. Kendilerine hoşgeldiniz diyor, bizleri onurlandırdıkları için şahsım ve teşkilatlarım adına teşekkür ediyorum” diyerek duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Herşeyin özü, samimiyet ve gayrettir

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu’nun konuşmasının ardından, Kadın Kolları MKYK Üyesi Nurten Şahin söz aldı. Şahin, “Herşeyin özü samimiyet ve gayrettir. Böyle olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey olmadığını düşünüyorum. Bunun için en güzel örnek Başbakanımızdır.  Samimiyetle çalışan, gayretle çalışan adanmış insan görmek istiyorsanız Başbakanımızı örnek alarak çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bu hükümet 11 yılda  bu ülkeye  çağ atlattı. 2023, 2071 vizyonumuz var. Başbakanımızın dediği gibi kapı kapı dolaşarak  açılmadık kapı kalmadan bunları anlatacağız.” şeklinde konuştu.

30 Martta güzel bir zafer kazanacağız

Şahin’in ardından söz alan MKYK Üyesi Taciser İçyer de Zehra Hatipoğlu ve ekibini tebrik etti. İçyer, “Kadın Kolları Başkanımıza  ve ekibine başarılar diliyorum. Zorlu dönemin başkanlığını yapacak. Kendisine ve yeni ekibine başarılar diliyorum. İnşallah hep beraber sevgiyle kardeşlikle huzur içerisinde halkımızın karşısına çıkıp onlara da aynı sevgiyi ve muhabbeti göstererek 30 Martta inşallah güzel bir zafer kazanacağız.” dedi.

Başbakanın selamını iletti

Toplantıda son konuşmayı MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek yaptı. Atabek, “Bu toplantı vesilesi ile Başbakanımızın selamını iletmekle başlamak istiyorum. Başbakanımız 27 Aralıkta yapılan toplu açılış töreninden MKYK toplantımızda bahsetti ve Sakarya’dan çok memnun ayrıldığını, şimdiye kadar Sakarya’da yapılan en büyük toplu  açılış olduğunu, büyük kalabalık ve heyecanı görmekten ayrıca mutlu olduğunu dile getirerek herkese selamını iletti. Bu selamı sizlere ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyorum.” diyerek duygularını ifade etti. 

Her kadememiz kıymetlidir ama kadın kollarımız daha kıymetlidir

Kadınların çalışmalarının önemine değinen Çiğdem Erdoğan Atabek, “Bugün Marmaray yapılıyorsa, Üçüncü Köprü yapılıyorsa, ulaşımda, sağlıkta eğitimde yeni politikalar yeni hizmetler yapılıyorsa sizin bugün burada olduğunuz içindir. Evinizde, televizyon karşısında, arkadaş toplantısında olmadığınız içindir. O yüzden bugün burada olmamız çok önemli. Geleceğin Türkiye’sini hep birlikte kuruyoruz. Hep birlikte Başbakanımızın yükünü alıyoruz. Bizim her kademimiz kıymetlidir ama kadın kolları daha kıymetlidir. Çünkü en çok çalışandır. Bunu da başbakanımız çok iyi bilir ve kadın kollarına çok kıymet verir. İl Kadın Kolları Başkanımız Zehra Hanımı ve ekibini yürekten tebrik ediyorum. Çok iyi düşünülmüş bir organizasyon hazırlamışlar. Her zaman kaynaşmak, birlikte olmak fikir alışverişi yapmak çok önemlidir. Bunlar teşkilat içinde motivasyonu artırır. Genel Merkez Kadın Kollarımızın bu programa teşrif etmesi bizi bir kez daha mutlu etti. Şehrimizin güzel çalışmalarını görüp Kadın Kolları toplantılarında anlatacaklarını umut ediyorum. Zehra Hanım 2005 yılında farklı kademelerde ve İl Ana kademe de görev yapmış bu tecrübelerini çalışmalarına yansıtacağını düşünüyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

AK Parti Sakarya Birim Başkanları toplantısı üç saat sürdü.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2014, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184