BİZLER BİRLİKTE VARIZ

Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, Hekim Yapı çalışanları Hendek Gençlik Merkezi’nde kahvaltıda bir araya geldi

BİZLER BİRLİKTE VARIZ



İnci konuşmasında, “Sizlere, efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya talip olduk ve 15 yıllık süre içerisinde, imkanlarımız dahilinde, bir çok projeleri hayata geçirdik. Bizler birlikte varız, birlikte başaracağız.”dedi.

700 kişi katıldı

Hendek Gençlik Merkezi’ndeki programa Hekim Yapı’nın sahibi ve Hendek Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Hekim, Belediye Meclis Üyesi Adayı Şenay Sakal, çalışanlar ve aileleri katıldı. Yaklaşık 700 kişini katıldığı toplantıda Başkan İnci ve Mustafa Hekim misafirler ile de yakından ilgilendi.

“15 yıllık geçmişimiz var”

Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan  Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, , "Sizlerin de bildiği gibi bir seçim süreci içerisindeyiz. 15 yıldır sizlere hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Seçim sürecinin başlaması ile sahaya çıktık. İmkanlar dahilinde, ulaşmadık bir yer bırakmamaya gayret gösteriyoruz. Ev, ev, işyeri iş yeri dolaşarak, insanlarımıza, vatandaşlarımıza kendimizi ifade etmeye gayret gösteriyoruz. Tabi bunlar bir günde, bir ayda olacak şeyler değildir. Yaklaşık 15 yıllık bir geçmişimiz var. Sizlere, efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya talip olduk ve 15 yıllık süre içerisinde, imkanlarımız dahilinde, bir çok projeleri hayata geçirdik. Bizler birlikte varız, birlikte başaracağız. Sizler burada imalat yapacaksınız, ihracat yapacaksınız. Bizlerde Belediyecilik hizmetlerini daha üst noktalara çıkarmaya gayret göstereceğiz" dedi.

“Bu uzun ve ince bir yolculuktur”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 11 yıl önce halkın desteğiyle AK Parti’nin iktidara geldiğini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Adayı Ali İnci, "Hamdolsun bu 11 yıllık yolculuğun sonunda, sizlerle beraber hem yaptıklarımızı anlatıyoruz, hem de neler yapacağımızı anlatıyoruz. Bu uzun ve ince bir yolculuktur. Aşık  Veysel'in dediği gibi 'Uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece' bizlerde sizlerin destekleriyle gideceğiz gündüz gece. Yine Başbakanımızın liderliğinde sizlerin yaşam kalitesini yükseltmeye çalıştık. 76 Milyon insanın kardeşliğini önemsemeye çalıştık. İnsanı merkeze koyduk. İnsanı merkeze koyduk ki, hiç kimseyi hiç kimseden ayırt etmedik. Herkese aynı mesafede olduk.. Bu memleketi daha ileri noktalara nasıl götürebiliriz bunun peşindeyiz. İnşallah sizlerin de desteğiyle bunu başaracağız. Hendek’te işsizliği bitirdik. Kahvehane sayısı en fazla olan ilçe iken bugün anonsla işçi arayan bir ilçe konumuna geldik. Siz işçi kardeşlerimizin sıkıntılarını taleplerini göz ardı etmeden ulaşım ve konut ihtiyacını karşılayacak projeler üreteceğiz. Sizlerin verdiği destekle göreceksiniz bu sıkıntıların hepsini çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Başkan İnci’nin konuşması sık sık alkışlarla kesildi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184