Boş İşlerle Kaybedecek Vaktimiz Yok

BBP Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, fitne, fesat ve boş işlerle uğraşacak vaktimiz yok.

Boş İşlerle Kaybedecek Vaktimiz Yok


BBP Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, Sarıdede, Uzuncaorman, Yukarı Çalıca, Hallaç Köy ve Karatoprak mahallelerinde yüzlerce vatandaşla buluştu.

Gündüz esnaf ve çeşitli ziyaretler yapan Babaoğlu, dur durak bilmeden devam ettiği çalışmaları kapsamında 5 mahallede genci, yaşlısı, kadını yüzlerce vatandaşla bir araya gelerek projelerini anlattı. Tüm Mahallelerinin sorunlarını çok iyi bildiklerini anlatan Babaoğlu, her mahallenin en acil sorunlarını öncelikli olarak çözüme kavuşturacaklarını anlattı. Gittiği mahallelerde ‘Bizim Turgut’ denilerek coşkuyla karşılaşan Turgut Babaoğlu, öncelikli sorunları çözerken her alanı kapsayan birbirinden değerli projeleri bir bir hayata geçireceklerini dile getirdi.

Her Mahalleye özel proje

Sarıdede Mahallesinde 3 Mahallenin rahatça ulaşabileceği bir alanda alternatif pazaryeri kuracaklarını anlatan Babaoğlu, kuracağımız Pazaryeri Sarıdede, Köprübaşı ve Mahmutbey mahallelerinin ortak noktasında yapılacak dedi.

Uzuncaorman’da ise mesire alanı yapılacağını anlatan Babaoğlu, Uzuncaorman’daki mesire alanından 6-7 mahallemiz yararlanacak. Ayrıca bu bölgenin İmara açılmasıyla birlikte alt yapı ve doğalgaz getirmenin çalışmasını yapacağız. Bizler Projelerimizle Hendek’i daha yaşanabilir hale getireceğiz, Yukarı Çalıca, Hallaç Köy ve Karatoprak’ta da hayatı güzelleştirecek dokunuşlarla projelerimiz olacak. Sizler isteyeceksiniz biz yapacağız ifadelerini yer verdi.

Nitelikli Eğitim, niteikli İnsan

Eğitime çok büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan adayı Babaoğlu, Eğitimde Hendek maalesef en sondayız. Hayata geçireceğimiz projelerle eğitimde ilçemize mutlaka nitelikli okullar açarak eğitimde üst seviyelere çıkartmak için gereken çalışmaları yapacağız. Eğitim Kampüsü projemiz ile Hendek eğitimde daha güzel yerlere gelecek.Öğrenmede, araştırmada, öğretmede, paylaşmada engelsiz kampüs kurarak farklılıkları zenginlik kaynağı olarak gören eğitim anlayışı bir eğitim imkanı sunmayı amaçlıyoruz. Nitelikli öğrenci ve öğretmenleri ile eğitim ve araştırmalarda; modern ve bilimsel yaklaşımları sentezleyebilen, oluşturduğu teşvik edici ortamlar ile fikirler arası rekabeti oluşturan, bunları birer ekol haline dönüştürülebilen bir eğitim merkezi kuracağız dedi.


Eğitim hedefleriyle lider olacağız


Babaoğlu, Hendek’e Spor Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Amfi Tiyatro, Açık Spor Alanları, Futbol, Voleybol, Basketbol, Tenis Sahaları, Tartan Pist (Koşu Alanı), Kapalı Spor Salonu ve Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu kazandırma projelerimiz var. Bu projeleri hep birlikte bir bir hayata geçireceğiz. Evlatlarımızın donanımlı, çok iyi eğitim alabilen ve yeterli imkanlara sahip birer birey olarak yetişmelerini hedefliyoruz. Bu bizim en temel görevlerimiz arasında yer alacak. Hendek sosyal, kültürel, ekonomik ve Eğitim alanlarında marka bir ilçe olacak. Değişim ve gelişimi göreve geldikten kısa bir süre içinde hep birlikte hissedeceksiniz dedi.


Fitne ve Fesattan uzak duruyoruz

Turgut Babaoğlu’nun boş işlere ayıracak vakti olmadığını da dile getiren Babaoğlu, bizim Hendekliye sözümüz var. Bana layık gördüğünüz Bizim Turgut ünvanına yakışır bir şekilde makamım ne olursa olsun sizle olmaya devam edeceğim. Biz halkımızın üzüntüsüyle, derdiyle, sevinciyle, kederiyle bir olduk beraber olduk. Etle tırnak gibi olduk. Biz seçimden seçime sahaya inenlerden olmadık. Biz Hendek’i, Hendek’liyi, Sakarya’mızı ve İnsanımızı seviyoruz. Bizim boş işlere ayıracak vaktimiz yok. Hendek bizden hizmet bekliyor. Bizden dedikodu ve kavga beklentisinde olanlara Allah yolunuzu açık etsin diyorum. Biz hiçbir zaman bu cenderenin içinde olmayacağız. Biz Hendek halkına hizmetten başka hiçbir şey konuşmayacağız. Bunun aksini bekleyenler çok üzülecekler ve çok yanılacaklar dedi.

Demokrasi örneği

Gittiği Mahallelerde Muhtarlar tarafından karşılanan Babaoğlu, Muhtarların, Muhtar adaylarıyla iç içe olduğuna vurgu yapan Babaoğlu, Muhtarlarımız, kendisine rakip olan Muhtar adaylarıyla birlikte çok güzel bir demokrasi örneği sergiliyor dedi.


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184