Bülbül: Daha Güçlü Yarınları Tesis Edeceğiz

Kargalı ve Uzuncaorman mahallesinde vatandaşlarla buluşan MHP Grup Başkanvekili ve Milletvekili adayı Bülbül, “Cumhurun zaferiyle 2023 taçlanacak. Engelleri aşacak, istihdam,yatırım, kalkınma ve büyümeyi hep birlikte tesis edeceğiz” dedi

Bülbül: Daha Güçlü Yarınları Tesis Edeceğiz

Kargalı Ve Uzuncaorman

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine doğru yoğun tempo çalışmalarına devam eden MHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili adayı Muhammed Levent Bülbül, Hendek Uzuncaorman ve Kargalıhanbaba mahallesindeydi. Bülbül beraberinde Sakarya Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş’in yanı sıra; MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sıtkı Yaz ve MHP Hendek SKM ekibi ile birlikte vatandaşlarla buluşup, 1 oy MHP’ye 1 oy Erdoğan’a istedi. Ziyaretlerde mahalle muhtarları da yer aldı.

Talepler Dinlendi

Programlarda açılış konuşmasını Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaparken, burada vatandaşlardan gelen talepler mahallelerin sorunları, yapılan yatırımlar ve çalışmalar ele alındı. Eksiklikler not edilirken, Milletvekili adayı olan Bülbül ve Aygüneş’in mahallelerde yoğun ilgi gördüğü dikkat çekti. Vatandaşlar MHP kurmaylarına sorular yönelterek ülke meseleleri hakkında yorumlarda bulundu. Karşılıklı sohbet ve istişare havasında geçen buluşmalarda Bülbül net mesajlar verdi.

Bülbül: Tarafımız Belli

Cumhur İttifakının milli ve yerli bir duruşa sahip olduğunu ifade eden Bülbül, “Cumhur İttifakı olarak, MHP olarak hazırız. Milletimize güveniyoruz. Türk Milletinden taraf olduğumuzu tek derdimizin vatan olduğunu ifade ediyoruz. Vatandaşlarımızdan sandığa giderek Cumhur İttifakından yana tercihini yapacağından hiç şüphemiz yoktur. Bakın bir tarafta PKK’nın, PYD’nin, FETÖ’nün, terör sevdalılarının, Türk Milletine kast eden hainlerin pamuklara sardığı bir aday var. Bir tarafta Cumhur İttifakının adayı Sayın Cumhurbaşkanımız var” dedi.

“Zehirli Zillet İttifakı”

Bülbül, “ Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin son mitinginde kullandığı bir söz var. ‘ Cumhur İttifakı’na verilen her oy haine, düşmana, teröristlere doğrultulmuş namlu, hedefine sıkılmış mermidir’ diyor. ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ diyen Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinizi yeni yüzyılının gururla kıvançla taşıyalım, devletimiz ilelebet payidar kalsın diyen Cumhur İttifakına karşı, zehirli bir zilletle karşı karşıyayız” diye konuştu.

“Engeller Aşılacak”

Bülbül sözlerini şöyle tamamladı; “Cumhurun muhteşem ve muazzam zaferini 14 Mayıs akşamı hep birlikte kutlayacağız. Tarihi bir seçime gidiyoruz.  Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Ardından TBMM’de MHP’nin daha çok milletvekilliyle temsilini sağlayacağız. Cumhurun zaferiyle daha güzel günler bizleri bekliyor. Engelleri aşacak, istihdam yatırım, kalkınma ve büyümeyi hep birlikte tesis edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2023, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184