BÜLBÜL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Levent Bülbül görevinden istifa ederek MHP Sakarya Milletvekili aday adayı oldu.

BÜLBÜL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU


MHP'de Levent Bülbül'ün istifa ederek Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu yapmasının ardından yeni il başkanı da belli oldu.

Yönetim Kurulu toplantısında Bülbül görevini yeni il başkanına devretti. Bülbül’ün görevinden istifa edeceği Kızılcahamam kampından sonra konuşulmaya başlanmıştı.

Bülbül'ün istifası sonrasında yönetim kurulu bir araya gelerek yeni il başkanını belirledi. MHP'nin yeni il başkanı oy birliğiyle MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ahmet Ziya Akar oldu

Av. Ahmet Ziya Akar, Serdivan Belediye Meclis üyesi ve Baro Yönetim Kurulu üyesi olarak ta görev yapıyor. Bülbül, Akar'a yeni görevinde başarılar dileyerek görevi devretti.

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu MHP Sakarya’dan Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan M. Levent Bülbül ile yeni İl Başkanı Ahmet Ziya Akar’ı tebrik ederken sosyal medya sayfasından da şu ifadelere yer verdi “Sakarya il Teşkilatımızda yapılan İl Yönetim Kurulu toplantısında İl Başkanımız Sn. Muhammet Levent Bülbül Milletvekilliği adaylığı sebebiyle istifa etmiş ve her biri birbirinden değerli İl Yönetim Kurulu üyelerimiz kendi arasından yeni İl Başkanını seçmiştir. Seçilen İl Başkanımız Sn.Av.Ziya Akar’ın yeni görevinin önce Ülkemize,Milletimize, Sakarya’mıza Teşkilatlarımıza ve sonra kendisine hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Allah(cc) dan niyaz ederim.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184