Burhan Namlı’dan Kongre Daveti

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, partisinin olağan ilçe kongresinin 16 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Parkı içinde bulunan Hendek Belediyesi Nikah/Toplantı salonunda gerçekleştirileceğini duyurarak, “Demokrasi şölenimize herkesi bekliyoruz” dedi

Burhan Namlı’dan Kongre Daveti

MHP’de Kaybedecek Vakit Yok

MHP’de başlayan kongreler kapsamında Hendek İlçe Teşkilatının kongresini yapacağı gün ve saat belli oldu.

Süreçle alakalı değerlendirmelerde bulunarak herkesi kongreye davet eden MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, “Geride bıraktığımız 14 Mayıs ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından Genel Başkanımız  Sayın Devlet Bahçeli’nin de sık sık ifade ettiği gibi Türk ve Türkiye Yüzyılı yürüyüşü yol haritası büyük Türk Milleti tarafından tecelli etmiştir.

Hemen akabinde partimiz tarafından 2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu programları başlatıldı. Ayırmadan, Ayrışmadan Yerelde İktidar, Ülkede İstikrar diyerek yoğun bir çalışma dönemi öncesinde Genel Merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda İl Başkanımızın talimatlarıyla kongre takvimimiz belirlendi” dedi.

16 Ağustos Çarşamba Atatürk Parkında

16 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan genel kurulda, faaliyet ve mali raporların okunarak yapılacak konuşmaların ardından seçimlere geçileceğini ifade eden Başkan Burhan Namlı, “Milliyetçi Hareket Partisinde kongreler bir hizmet yarışının göstergesi, bayrak değişimi, yenilenme, güçlenme anlamı taşımaktadır. Birlik ve beraberliğimizi perçinleyeceğimiz kongremizde Hendek İlçe Teşkilatı olarak tek hedefimiz Cumhur İttifakı adına partimizin stratejik hedeflerine uygun adımları atmaya kararlılıkla devam etmektir.

Bu kutlu yolda partimizin her kademesindeki dava arkadaşlarımızın aziz milletimiz için yoğun çalışmaları artarak devam edecektir. Yönetimde İstikrar, Daha güçlü istikbal diyerek güçlenerek tamamlayacağımız kongremizin şimdiden partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu

Türk Milletinin Sesi

Başkan Namlı Atatürk Parkı içinde bulunan nikah ve toplantı salonunda gerçekleşecek olan kongreye herkesi davet ederken, “Türk siyasetinin yüz akı, çalışmalarıyla örnek olmuş ve sadece kendisine Türk Milletinin ve vatanının geleceğini referans alan kutlu davamızın, partimizin demokrasi şöleninde sizleri aramızda görmekten büyük onur ve kıvanç duyarım” dedi.

Başkan Namlı kongrede yeniden aday olurken, 400 delege sandık başına giderek oyunu kullanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184